Atentie la tren. CFR stinge luminile de semnalizare mimand defectiuni.

9
232

Reprezentantii CFR se plang de lipsa fondurilor, incep sa taie ….. ei spun din cheltuieli. Au inceput sa taie lumina la semnalizari. Deja in mai multe zone din tara au inceput sa apara placute cu inscriptia : “BARIERA DEFECTA”.  In mod normal orice conducator auto trebuie sa opreasca si sa se asigure la trecerea de cale ferata, dar avand in vedere ca unii se bazeaza pe luminile de semnalizare pe care nu le vor mai vedea la Olimp “tragem un semnal de alarma”:   ATENTIE LA TREN !

cale ferata

9 COMENTARII

 1. pai la noi pana nu se intampla o nenorocire,nu invatam nimic!de neatenti si indisciplinati(sa nu zic altfel)nu ducem lipsa.asa ca…atentie mare!

 2. mai bine ati vedea ca mangalia este plin de praf zici ca suntem in comuna arsa sau..mai degraba in satul vartop..unde numai acolo sta praful cat cuprinde..oare ce se intampla de mangalia este asa plina de praf..?..daca vreti sa vedeti.mergeti cei de la m.tv sa filmati b-dul 1 decembrie..e incredibil..rusine celor de la firmele de igienizare si celor de la administratie(cei ce se ocupa cu curatenia in oras).

 3. Cand doriti sa aratati o problema nu incepeti propozitia cu “mai bine”. Habar nu aveti de ce este praf in Mangalia dar vorbiti si doriti sa ne dati lectii. Cand o sa fiti dispus/a sa conversati fara sa ne dojeniti o sa va explic ca aveti partial dreptate si cu praful, dar nu stiti sursa. Cand doriti sa ne semnalati si alte probleme folositi expresia “mergeti si la ….”

 4. nu ma referam la dv..echipa tv.,.ci la cei care vizualizeaza aceste stiri despre mangalia..adica ..mangaliotii ,locuitorii mangaliei,,despre dv..ma refeream sa aratati ca dovada ceea ce am afirmat,in rest nimic, respect pt eforturile depuse,voua ..m tv!nu styu dece v-ati simtit printre cei care se simt vinovati de situatia mai sus mentionata…in fine..spor la treaba si felicitari numai celor de la mangalia tv(mtv).

 5. @ “prafu mizerabil”! Sunt si eu unul din “Mangaliotii care vizualizeaza”…,dupa cum te exprimi si sunt de acord cu Mangalia Tv; Stai cam prost cu logica, sau nu stii sa te exprimi, sa pui in pagina ceea ce gandesti. Dealtfel nici cu gramatica nu stai mai bine si asta se vede inca de la titlu:
  “prafu” trebuia scris cu litera mare (pentru ca e inceput de propozitie) si cu “l” in coada, (accentuat), sau cu apostrof:
  = Praful sau Prafu’= Si apoi spui “mizerabil”! Ai vazut si praf curat ?! (poate de alta natura 🙂 ).
  Revenind la problema, sunt doua cauze si mai multi “responzabili” de situatie;
  1- Praful de pe strada;
  Responsabili:
  -Firma de salubritate,
  -Proprietarii de autoturisme,
  -Administratia locala.
  Rezolvarea:
  -Administratia locala sa rezolve problema parcarilor, soferii sa nu mai parcheze pe bulevard (sa lase carosabilul liber),iar firma de salubritate sa mature zilnic si sa spele (sau cel putin sa stropeasca) carosabilul de cate ori e nevoie.
  2- Statia de betoane;
  Cand se lucreaza, dupa cum bate, vantul duce praful pe distante mari intr-o parte sau alta.
  Intr-o lume civilizata o asemenea statie nu are ce cauta in interiorul orasului. Stiu ca primarul a inceput niste demersuri pentru a o muta, dar nu stiu in ce stadiu se afla…
  …si totusi aici trebuia comentat despre CFR ! Scuze !…

 6. ce economii ma?…nu mai merg semnalale din cauza ca au furat cablu….uitati-va si voi la tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.