[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130219statiuni.m4v”]

Continua inspectia administratiei locale Mangalia prin statiunile din sudul litoralului

8 COMENTARII

 1. bravo domnule primar sa va ajute dumnezeu sa faceti tot ce va-ti propus sunteti primul primar care inspecteaza statiunile in folosul orasului. a inspectat si IORGUS si TUSAC dar verificau tot sa vanda si sa fure am o intrebare ((((Cum a ajuns propietar TUSAC pe domeniul da langa champingul JUPITER??????????????????????????????????????????????????

 2. Pe teren : Mihaela daca nu isi fac treaba ce facem ? Mihaela : Intram noi si facem curat ….In curte la om : Mihaela daca nu isi fac treaba ce facem ? Mihaela : Intram noi si facem curat :)))…Femeie gospodina ;))

 3. E bine si mai tarziu decat niciodata ! Sper sa mai aveti timp sa puneti si in practica pana la deschiderea sezonului.
  O “nota buna” pentru dv domnule primar, totusi am o curiozitate: Cine-i “persoana fizica” despre care spuneati ca poseda acele ruine (foste depozite)?, (sau sotia)? Poate vrem sa stim si noi, cetatenii… De ce nu dati nume ?!
  Apropo: Rau a-ti facut ca a-ti scos taxa de paragina…

 4. avem acum un becali de mangalia,cu televiziunea dupa el la tot pasul .idei si vointa are dar cand va veni vara si vor veni toti barosani de la bucuresti sa-l vedem. vad ca stie foarte bine pozitionarea depozitelor din statiuni,cum sa nu le stie ca de cate ori a fost cu garda acolo a si uitat.

 5. parca este ceausescu.chiar este nevoie sa mergi cu 30 de catei dupa tine si televiziune.ia-ti unul sa scrie si unul sa-ti dea eventual cu matura inainte si gata.

 6. Ma da’carcotasi mai sunteti !
  Nu-i iau apararea primarului, sa nu fiu inteles gresit; Nu am nici un interes, dar nici sa ne luam de el de dragul de a o face.
  Daca este insotit, il acuzati ca “se da mare”, daca mergea singur, l-ati fi acuzat ca merge pe furis…
  Eu unul zic ca a procedat corect; Sefa politiei locale si ceilalti din primarie trebuiau sa-l insoteasca pentru a lua la cunostinta “la fata locului” care sunt problemele de rezolvat, sa nu fie discutii ulterioare, iar mass-media foarte bine ca e de fata si la asemenea actiuni, pentru a ne informa si pe noi. Ar trebui sa le multumim celor de la Mangalia Tv ca filmeaza integral actiunile la care participa (inclusiv sedintele de consiliu). Astfel vedem si noi cum sta treaba (pe viu, nu din spusele unora), ce promite primarul si apoi daca se tine de cuvant. Abia atunci (in cazul de fata la deschiderea sezonului) ori il felicitam, ori ne luam de el pentru eventualele nerealizari. Pana atunci sa ne limitam a-i semnala si alte probleme care ne intereseaza.

  Ps: @ Anonimus ! Chestia cu matura de unde ai luato, din basme ? Nici “regele” Cioaba nu cred ca pune pe cineva sa mature unde calca el ! 🙂 🙂

 7. Eu zic cel mai bine sa ii dam totul lui Sebat Beghim si lui Petcu .. ca sa nu mai fie nevoie sa mai apari la TV. Sincer faptul ca ai aparut cu Levent Beghim si cu Elvis Petcu cu tine.. ne-a dovedit cata incredere poate acest oras sa iti acorde. Decat sa il intrebi pe Elvis despre statiuni mai bine intreaba-l de aparate sau ruleta 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.