Un angajat al patrulei de Politie Locala continua sa-si faca treaba selectiv

13
201

In 2012 mai multi cetateni ne-au sesizat ca un angajat al patrulei de Politiei Locala ii amendeaza selectiv. Am dorit sa vedem ce inseamna acest fenomen. Am mers in zonele cu probeme si am ales zona din fata primariei. Am gasit parcate la rand masinile unor angajati ai primariei  si a unor cetateni. Am dorit sa facem un experiment jurnalistic. Am parcat si noi  in spatele masinii unei doamne care ar fi trebuit sa fie sanctionata.  Agentul de la Politia Locala a venit direct la noi si ne-a aplicat amenda de 70  lei, amenda platita fara contestatii sau alte proteste. Intrebat de ce ne amendeaza numai pe noi, s-a facut ca nu intelege intrebarea. Imediat a aparut doamna care avea masina parcata de cateva zeci de minute in fata primariei si in spatele careia noi parcasem pentru micul experiment. Politistul local foarte amabil a dat doar un avertisment doamnei, apoi a plecat de la fata locului fara sa lase macar un avertisment scris in geamul autoturismelor care apartineau angajatilor primariei,  parcate chiar si pe trecerea de pietoni.

A trecut aproape un an, acelasi agent de Politie Locala imparte avertismente ca pe fluturasi, selectiv, cui doreste, trece fara sa se uite macar la masina ADP-ului care este parcata tot pe trecerea de pietoni. Vazand ca este filmat, agentul ii aplica un avertisment unui consilier local.  Unde au ajuns “avertismentele” ? Nici macar la gunoi ! Mototolite pe strada !

locala4locala2locala3locala1

 

click pentru experimentul din martie 2012:

13 COMENTARII

 1. sa ii vezi cum dorm seara-noaptea pe str .v.parvan,colt cu faleza.e si o carciuma acolo,unde urmaresc hotii[din filme tv.] de capace,sau cum zilnic fac personalul la blocul de pe m.i.dobrogeanu. domnule primar cum ramane cu perioada cand politia locala avea soferi de la zip escort? cine platea soferii,din ce bani? oare asa de tantalai sunt politistii locali incat trebuiesc ei paziti,in loc sa ne pazeasca ei pe noi? cate masini de politie locala a-ti vazut patrulad noaptea prin oras?au si ei un grafic de patrulare?raspund pentru ce se intampla in sectorul lor de competenta? ma refer la furturi ,scandaluri,etc.

 2. Zilele trecute a fost pana de curent pe T.S.Saveanu. La intersectia de la posta noua (blocul lui petcu) treceau vreo 5 tigani in fuga strada cu lazi de bere. Le furasera de la un magazin din statie.
  Politie ioc…bineinteles..

 3. Aici nu este vorba de cine conduce. Este vorba de un angajat care are diferite tipuri de aplicare a legii pentru aceeasi situatie. Un lucru ilegal. O facea si pe timpul primarului Tusac, o face si acum, nu-i invinovatim pe primari, nici pe directori. Aici e vorba si de cel din strada sa-si faca treaba corect. Cand se aplica o lege si o amenda doar celui care nu este “personalitate” in Mangalia este o problema. Muritorul de rand, platitorul de taxe este jupuit pe toate caile si la bine si la rau. Ar trebui sa ne dorim sa vedem acea normalitate din ce in ce mai mult.

 4. Politisul din imagini e facut la apelul de seara,nu are nici o pregatire,nici nu stia ce acte tebuie sa prezinte femeia,un tantalau.In oras se parcheaza in functie de ce masina ai,pe cine cunosti in oras,pe cine stii din Politie,samd.E o dezordine in oras masiva.
  Locuri de parcare lipsa,garaje inestetice tin locul parcarilor in toata Mangalia,pe Rozelor in curtea Spitalului o tiganie de garaje.De ce nu le darama si sa se construiasca parcare in care vor intra toate masinile de pe Rozelor si s-ar fluidiza traficul.La fel e si spatele BCrului,Str.1decembrie,Sirenei ,Portului samd.Chiar trebuie sa vina cineva sa va traga de maneca si sa avarte o rezolvare simpla a parcarilor?

 5. a, iar garcea cu pricina nu isi ia chebabi, ci covrigi ordinari de la chioscu din colt :))) ca sa intretina burtoaca.

 6. Gina,amenzile se acorda in functie de nr. de inmatriculare a masini,Pl au liste cu ce masini sa nu fie sancţionarea(pe care sa nu le “vadă”).
  In loc sa creeze locuri de parcare in mangalia,trimit Pândarii pe teren “la sanctiuni”

 7. Va bateti gura de pomana. Daca nu exita unitate nu se rezolva nimic absolut. Sa luam exemplu de la sirieni, irakienii…care au navalit in Europa sa-si revendice drepturile la ONU

 8. Toti mosii betivi si toate panaramele agramate le gasesti la Pol. Locala.
  Sunt o gramada de tineri si pregatiti si cu studii care nu au loc de ei.
  Rusine primariei si celor din conducere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.