Atentie vin perceptorii de taxe la usa!

8
84

Editorial CartoonAu fost reinventati perceptorii de taxe de acum sute de ani, cei care veneau in casa sa-ti caute valorile, sa te oblige sa platesti birurile catre rege, domnitor. Domnia sa, statul, incepe sa hartuiasca cetatenii in mod oficial si “legal”. Iata si dovada “Persoanele fizice vor fi informate asupra dreptului de a refuza intrarea in domiciliu sau resedinta. In caz de refuz, intrarea in domiciliul sau in resedinta persoanei fizice se face cu autorizarea instantei judecatoresti competente, dispozitiile privind ordonanta presedintiala din Codul de procedura civila fiind aplicabile“. Uluitor?
Ce pot face persoanele fizice in cazul in care se trezesc cu agenti ai fiscului la usa? Pot refuza legal perchezitia. Dar perceptorii de taxe se pot intoarce cu un ordin judecatoresc. Ne-am intors in timp cu sute de ani. Oare cand se vor inventa si cei care vor merge sa traga de maneca reprezentantii statului care au de inapoiat bani cetatenilor? Statul cere mereu bani amaratului, mareste birurile, trimite perceptorii sa-i sperie pe amarati, daca refuzi ajungi la temnita. Ce facem ? Asteptam ca in povestile vechi sa vedem si un Robin Hood ? Poate unul politic sa mai opreasca tavalugul de nereguli. Slabe sperante.

8 COMENTARII

 1. @ Javra: Dar tu pe cine ai votat omule ? Sau esti cumva basist si acum vrei sa ne dai lectii ?
  Eu am votat intradevar USL, dar tocmai pentru a scapa de Basescu si gasca lui. De unde sa stiu ca ponta e un tradator care va bate palma cu Basescu si va instaura dictatura procurorilor in justitie, punand si biruri pe tot ce misca ?
  Asa ca mai lasa vrajeala asta cu “aveti ce ati votat”, ca nu tine. Miroase a penibil.

 2. Basisti, uselisti…nu conteaza. Clasa politica este aceeasi si rezultatul ar fi fost acelasi. certurile dintre ei sunt doar de fatada si pentru ciolan, nu pentru oamenii simpli.

 3. @ X@Q
  ………….
  scuze poate am fost prea ironic sau neinspirat.
  Dar poate la ANU vei vota mai inspirat decat mine .

 4. scuze …am vrut sa zic…X&Q…
  dar ma rog oricum stim foarte bine ca orice spunem pe net se monitorizeaza pe baza de I.P.
  …………..
  Numai bine si as dori ca Mangalia tv sa fie din ce in ce mai critic cu oricine indiferen de culoare .

 5. Impartiali suntem. Critici nu este obligatoriu. Mai bine corecti in relatari. Treaba culorilor puteti sa o pastrati pentru dv. Nu facem politica, suntem Asociatia Mangalia Media. Insinuarile nu isi au rostul, ca nu prind la noi. Nu va facem jocurile politice cand ne instigati sa atacam taberele politice. Scopul asociatiei nu este sa atace pe nimeni. Nu suntem un tabloid. Scopul din statut este informarea publica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.