Chiar daca erati obisnuiti sa vedeti la noi toate evenimentele prezentate integral, ne scuzam ca astazi, la gala de box nu am putut filma datorita cenzurii. Speram de acum sa nu vedem toate evenimentele din spatele agetilor de paza. Promovare  la Mangalia !

 

10 COMENTARII

 1. AMI PARE FOARTE RAU, CA NU ATI FOST LASATI SA FILMATI, NU MI SE PARE CORECT. AN ROMANIA SUNT ALTE LUCRURI DE CENZURAT NU UN MECI DE BOX MAI ALES FEMININ SUNT MAMA SPORTIVEI ATOMEI ANCUTA, DE LA BOTOSANI SUN IN ITALIA SI AS FI VRUT SA VAD SI EU MECIU CIAO.

 2. Daca cineva a platit pentru exclusuvitate, e normal sa nu va lase sa filmati. Si din cate stiu “cenzura” inseamna altceva.

 3. I-ti inteleg perfect supararea d-na Lucia si sunt de acord. Am inteles ca GSP-ul a transmis in direct, dar la acea ora aveam alta treaba si am cautat mai tasrziu pe NET, unde bineinteles ca nu am gasit decat un mic spot. Daca filma si Mangalia tv, la ei puteam vedea la orice ora, dar probabil “Bucurestenii” vor bani (sau poate o exclusivitate prost inteleasa ???), desi postul local putea sa aiba acces…
  In alta ordine de idei, nu-mi place cum scrii; Faptul ca esti in Italia nu e o scuza. De exemplu: “In”, “I-ti”, “I-mi”, etc, nu se scriu cu “A” ci cu “I”, pentru ca asa se scrie la inceputul cuvantului. Apoi, foloseste cratimile: I-mi pare, a-ti fost, etc… Chiar si acel “Ciao” din final e cam ostentativ. In italia vorbesti ca acolo, acasa la dumneata, cum vrei, dar cand te adresezi compatriotilor, incearca Romaneste !

 4. Daca GSP/Antenele lui Voiculescu plateau exclusivitatea insemna ca in bugetul primariei intrau bani grei, zeci de mii de euro, sau macar cateva mii. La schi8mb nu ne-au dat nimic decat anti eclama la litoral, ei sunt cu Mamaia. Mai este rost sa ne intrebam daca primaria a primit bani de la o asa zisa explusivitate? Cred ca toata lumea dorea sa vada partida de box pusa online oriunde ca sa o vedem cand avem timp.

 5. Evenimentul a fost in aer liber, intr-o locatie inedita si accesibila. Daca era atat de multa lume interesata, de ce au fost prezenti atat de putini? Iar Mangalia TV daca vroia sa obtina mai multe imagini putea sa se zbata mai mult, dar vad ca e simplu sa te dai lovit si sa strigi “CENZURA”.

 6. Nici o calitate, doar mangaliot, sper ca am dreptul si eu la o opinie fie ea si in contradictoriu cu voi, pe acest subiect.

 7. Si noi am pus o simpla intrebare, vad ca va enervati de parca aveti o legatura directa cu organizarea galei de box. Insistati sa sustineti un lucru ireal, am pus o singura intrebare dar va deranjeaza si acest lucru. La dv. este problema.

 8. Nu stiam ca tre sa am o calitate oficiala ca sa fiu si eu parerolog pe siteul vostru. Si cred ca o sa va dezamagesc, dar nu m-am enervat sau m-a deranjat intrebarea. Singura problema ar fi ca folositi cam slobod cuvantul “CENZURA”. Ar mai fi ceva, am cautat pe net si evenimentul a fost transmis in direct de GSP TV, deci cred ca cine a vrut sa vada evenimentul a avut toate mediile la dispozitie.

 9. Lumea nu sta cu telecomanda in mana. Mai merge si la munca. Exclusivitatea pe un eveniment se face contra cost. Daca dv. nu aveti o calitate oficiala sa ne spuneti ceva clar, ma lipsesc de barfe si pareri penibile care sunt prea insistente pentru o simpla opinie.

Comments are closed.