Afis APA2(1)Proiectul National Cultural „Arta contra drog – Litoral 2013” se deschide pe 24 iulie si va continua pana la sfarsitul lunii august, prezentand spectacole de cea mai inalta tinuta artistica turistilor care isi petrece vacanta la malulul Marii Negre. Ministerul Tineretului si Sportului si Ministerul Educatiei Nationale sunt partenerii principali ai proiectului initiat de CIADO Romania (presedinte Academician Constantin Balaceanu-Stolnici), Agentia Nationala Antidrog si Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film Dracula“, impreuna cu Universitatea “Andrei Saguna”. Prin Proiectul National Cultural „Arta contra drog – Litoral 2013” organizatorii doresc sa promoveze arta ca o modalitate benefica de petrecere a timpului liber, dar mai ales ca o alternativa de viata sanatoasa.

            Spectacolele care se vor desfasura in cadrul proiectului „Arta contra drog – Litoral 2013” vor reuni o parte dintre cei mai in voga artisti ai momentului in Romania si vor satisface toate gusturile unui public eterogen. Evenimentele vor avea loc in Teatrele si Gradinile de Vara din statiunile de pe litoral.

Trupa „Vama”, una dintre cele mai apreciate si iubite formatii rock din Romania, va concerta joi, 25 iulie, la Teatrul de Vara din Mamaia, de la ora 21.00. Tudor Chirila si colegii sai vor canta imnul verii, „Perfect fara tine”, in cadrul unui concert perfect pentru toti tinerii.

Viata e frumoasa la mare cu Loredana, Sore si Annes, care vor sustine impreuna un concert live de exceptie intitulat sugestiv „Apa”. Spectacolul va reuni pe aceeasi scena trei dintre cele mai bune voci feminine ale momentului. Publicul va avea ocazia sa se delecteze cu cele mai recente hituri ale artistelor intr-un spectacol electrizant, care va avea loc miercuri, 24 iulie, ora 21.00 la Teatrul de Vara din Costinesti si joi, 25 iulie, ora 21.00, la Cinema „Perla” din Eforie Nord.

            Muzica populara autentica va face deliciul iubitorilor de folclor in cadrul concertului „Oare m-a-nselat nevasta?”, care va avea loc vineri, 26 iulie, in Saturn, Neptun, Eforie Sud. Spectacolul poarta numele uneia dintre piesele lui Constantin Enceanu, un simbol al muzicii populare oltenesti, cu o voce inconfundabila. Vor canta impreuna cu el Mariana Ionescu Capitanescu, Steliana Sima si Sanda Argint, alaturi de invitatii lor.

Biletele se gasesc la distribuitorii autorizati de pe plaja, la casele de bilete ale salilor de spectacole si online pe www.vandbilete.ro.

Informatii la telefoanele: 0723.531.330, 0747.057.222, 0769.605.969

3 COMENTARII

  1. ce turism vor astai sa faca ma frate?cu mosi si babe,ce-i cu muzica aia la noi,auzi “cine mi-a inselat nevasta”.daca tema este anti-drog,credeti voi ca batranii se drogheaza?daca e pentru tineri trebuia sa vina si la noi macar tudor chirila,va mai mirati de ce in partea asta de sud nu e lume,ce dracu vor sa atraga cu muzica populara?

  2. daca tu nu apreciezi muzica populara asta nu inseamna ca sunt multi ca tine, sunt si sustinatori ai folclorului romanesc si care inteleg tema acestor spectacole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.