[jwplayer config=”playerad” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130722momentul.mp4″]

9 COMENTARII

  1. Poate acum aude cineva din primarie ca pe faleza e bezna mai ales de la Amicii spre Paradiso .Am vazut de cateva ori persoane cazand pe scarile intunecoase .In bezna de pe faleza suntem si tinta agresorilor sau comunitarilor Cine sa vada din multimea amploiatilor din primarie ca e bezna ?Salariatii primariei se plimba pe alte meridiane nu i intereseaza ca la mijlocul sezonului nimeni nu s a ocupat de faleza . Iar la evenimente e tristete ca nimeni nu stie si aflam dupa ce s a petrecut .

  2. nu ai domne cu cine face treaba,toti numai sa fure,taxe si impozite ca la prosti,platim,platim si iar platim,pentru ce? buruienile sunt cat casa,pe nimeni nu intereseaza,aducem avioane,parasutisti,vindem pepeni,porumb fiert,dar nu facem nimic pentru orasul acesta….VOM FACE,O SA FACEM……speram sa facem,noi mergem ca oile la votare degeaba!

  3. Se stie ca in Romania toti suntem ascultati dar in realitate nu ne aude nimeni ! Nu mai avem cui ne plange , nu ati observat cum se schimba omul odata ajuns in functie de decizie , stai si te intrebi : oare cum am fost in stare sa votez asemenea om ? Cand are nevoie de tine este in stare de orice , iti promite si luna….. apoi totul se transforma in indiferenta , nepasare iar daca protestezi ai nevoie de autorizatie caci fara zice ca deranjezi publicul , asa ca doar vorbim in speranta ca ne aude cineva , poate d – zeu !

  4. singurii vinovati suntem noi(populatia Mangaliei)ca acceptam si ne complacem in situatia creata de hotiile si marlaniile facute de primar,consilieri,politie.asta e mentalitatea care ne-am creat-o dupa revolutie,majoritatea cand se gandesc la functii de conducere deja au in cap numai combinatii cum sa le fie lor bine,Romania tara nimanui,pacat ca avem o tara printre cele mai frumoase din Europa…dar cu cine sa faci treaba,ei,marlanii gandesc doar sa mulga vaca cat o au ca cine stie…minti bolnave

  5. :))). Ar trebui sa gasim lista carciumioarelor consilierilor locali pentru ca nu cumva sa intram in ele si sa le facem consumatie.
    Emisiunea asta, live este cea mai frumoasa mai ales pentru cei care nu au ajuns inca la mare sau nu vor ajunge nici in acest an.Mi-ar place ca in toate emisiunile pe fundal sa vad marea.( Mi-ar place sa aud si pescarusii dar nu-i putem obliga poate in felul lor protesteaza si ei :).)

  6. Ar fi trebui sa spun asa cum mi s-a atras atentia de foarte multe ori “mi-ar PLACEA” nu “place” dar asa protestez eu impotriva Academiei Romane

  7. Am vizitat acest oras,candva, pe vremuri,…era un oras curat,astazi ascult aceasta emisiune si nu-mi vine a crede ca, a ajuns asa.De curand m-am intors din Grecia,o tara care, imediat ce a intrat in Uniunea Europiana,a actionat in forta pe toate planurile, in folosul cetatenilor,nu ca la noi pusi doar pe furat…pacat ca avem asa oameni la conducere! O EMISIUNE BUNA IN CONTINUARE, D-LE DUMITRELE DORIN!

  8. UN OM MINUNAT UN OM DE TELEVIZIUNEDE MARE CALITATE DE MARE CULTURA FELICITARI STIMATE DOMN DORIN DUMITRELE FELICITARI PT CEEA CE FACETI PT ORASUL D-VOASTRA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.