Au mai ramas 3 candidati la primaria Mangalia care au sanse reale in sondaje cel putin: actualul primar Tusac Mihai Claudiu, fostul primar Iorgus Zanfir si Cristian Radu. Restul au procente foarte putine sau sint doar candidati momeala pentru a rupe din voturi. Iorgus Zanfir si Tusac Mihai Claudiu au ales sa dea batalia in strada, dupa cum s-a vazut, ei fiind convinsi ca au cateva procente in plus si fiecare se vedea pe primul loc. Nu au facut decat sa arate ce vor face in urmatorii patru ani daca ar fi primit un alt mandat de primar. Cum s-au comportat in strada asa ar fi fost un eventual mandat de 4 ani, cu ilegalitati, interlopi, scandal. Al treilea candidat a ales calea de a lupta in cuvinte si a avut de castigat, trecand pe primul loc in toate sondajele, cu putine procente in fata. Astfel avem pe primul loc legalistul, apoi din urma cu armele ascutite pe Tusac zis Comunistul si Iorgus Zanfir zis Nasul. Evident ca in fata acestor variante, dupa 12 ani de conducere a Nasului Iorgus unde a procedat ca in celebrul film italian “Caracatita”, lasand Mangalia fara padurea Comorova, fara parcul din curtea spitalului, vanzand tot ce se putea de vandut la preturi de nimic si indatorand Mangalia pe mai multi ani, aducand pe finul Tusac zis Comunistul sa-i preia afacerile inca patru ani, caci ei nu au venit sa conduca orasul, au venit doar sa faca afaceri si am vazut cum au prosperat in acesti ani. In fata dvezilor, in fata comportamentelor evidente, se pare ca populatia va alege Legalistul, in persoana lui Cristian Radu care ramane sa ne arate pana la sfarsitul anului o schimbare cat de mica, sa dea proba iernii 2012, sa deschida usile primariei pentru nevoile populatiei, sa faca pace in Consiliul Local, sa ne aduca spre normalitate.

10 COMENTARII

  1. Oameni buni,iesiti in nr.cat mai mare la vot!!Nu pot ei fura cat putem noi vota!!Votati pe cine credeti ca poate salva Mangalia, dar NU-L MAI VOTATI pe Tusac!!Nu uitati ca iarna trecuta caldura,apa calda au lipsit din casele noastre,pretul intretinerii ne-a indatorat pe toti si orasul a fost timp de 4 ani “inchis”.SALVATI MANGALIA NOASTRA,doar noi, cu TOTII, putem s-o facem!!!Altfel…sa ne ajute Dumnezeu,ne asteapta tristeti si mai mari…

  2. VOTUL TAU CONTEAZA !!!

    MERGI LA VOT PE 10IUNIE2012.

    VREI O SCHIMBARE???….ACUM E MOMENTUL, MERGI LA VOT !!!

  3. Iorgu cu fata de pasare pradatoare/tusi in formatie de muzicanti la acordeon vor puterea locala…dar cei mai indarjiti sunt personajele din stafurile de campanie ca acolo este marea disperare a foametei de bani nemunciti…ca te alegi cu o functie sau un contract benefic trudind doar una luna cu campania lipind afise si zornaind prin oras……independentul este solutia….pare un om hotarat si este mangaliot soto original..fara capuseala de vinituri de prin judetele tarii….votati-l i aveti turisti cu siguranta la vara…

  4. Impresia copiilor dupa campanie.Am aflat-o de la propriul meu copil si suna asa;-Iorgus s-a inverzit de ciuda ca pierde si Tusac s-a inrosit de furie ca pierde.Pana si copii de scoala au realizat ca cei doi au pierdut.Sau ne sugereaza noua adultilor ca cei doi nu merita sa mai fie votati.

  5. Nu cred ca e nevoie de un copil ca sa rea;izezi ca cei doi nu trebuie votati…Iesiti la vot chiar daca nu va intereseaza..Riscati o plimbare de duminica si o gura de aer curat ceea ce face bine la sanatate….Nu lasati microbuzele de flotanti sa voteze pentru voi.

  6. VOTATI OAMENI BUNI,CU CREIERUL NU CU STOMACUL!MAFOITII AU AJUNS SA NE CONDUCA SI ORASUL SI TARA!MACAR O DAT LA PATRU ANI ARDETII SI VOI PE EI(ca sa folosesc limbajul lor)!dac vor castiga iarasi alegerile,sincer o spun MANGALIA ISI MERITA SOARTA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.