12 COMENTARII

  1. Cat de multa disperare pe capul lui Tusac!!! Pentru el respectarea legilor nu mai face doi bani…ce sa mai vorbim de un oras intreg.

  2. nesimtirea lui Tusac nu are limite….dupa ce a intrerupt emisia realitatea si litoral tv acum continua sa comita o ilegalitate cu faimosul baner.Votati pe Radu sa scapam de astia doi din oras.

  3. oare daca tot a fost declarat ilegal banerul cu pricina, politia care ar trebui sa asigure respectarea legii ce face? le e frica de faptul ca se zdruncina scaunele?

  4. Si , nu are dreptate Tusac …ce nu e asa….au votat ca nesimtiti , taierea si micsorarea pensiilor, au promis ca o sa traim bine ,Baseascu cu Iorgus si suntem vai mama noastra….PDL-UNPR-UDMR-MINORITATI , au dus tara la faliment!!!

  5. Tusac si Constantinescu s-au dus la politie sa recupereze banerul si pt. ca au fost refuzati …. au dat comanda imediat de un nou baner cu acelasi continut ( se poate observa ca banerul vechi este taiat , ciopartit , iar actualul este nou-nout ) si l-au pus in acelasi loc , noaptea ca talharii . Ca sa vedem toti mangaliotii cum se respecta legea de catre primarul Tusac si presedintele CJC nic-sor Constantinescu .Politia Mangalia a castigat respectul nostru si a demonstrat verticalitate pt. ca a pus mai presus respectarea legii, chiar si sub amenintarile politice la care este supusa in mod constant de diferite partide .

  6. pai daca tot da dovada de atata verticalitate politia din mangalia de ce ieri a blocat traficul in oras ca sa defileze iorgus cu ai lui?parca se incheiase campania electorala…eu pt ca nu am vrut sa ocolesc orasul din cauza ca nu ma lasau sa intru pe matei basarab m-au tras pe dreapta si ne-am certat…pe cine apara ei ?pe mine sau pe iorgus?

  7. pai,orasul a fost blocat si din cauza lui tusac,k si el a defilat si-au mai dat si de pomana cui lau urmat…amaratii…morti de foame..sa le fie rusine la toti k toti alearga dupa bani si putere..numai interlopi pe urmele lui erau aseara…k raim in frunte

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.