In holul primariei Mangalia au fost afisate inainte de alegeri buletine de vot “exemplu”. Ne intrebam, daca buletinele de vot din urne au fost identice cu cele exemplu, oare a sesizat cineva ca buletinele au fost tiparite gresit ? Dar ce mai conteaza ! La Mangalia orice este posibil. Va lasam sa le vizionati in detaliu la mare rezolutie cu si fara explicatii.

 

8 COMENTARII

  1. ar trebui anulat CL findca asa se considera 4 persoane cand de fapt sunt 3….dar va face cineva ceva?

  2. Era imposibil sa nu gasiti voi Mangalia tv ceva putred si aici. Hai ca deja imi placeti. Ar trebui reluate alegeri la consiliu local si gata. Ma gandeam daca o sa ramaneti in tacere dupa ce Maganu a ajuns vice primar. Bravo presa

  3. Da , Partidul Democrat Liberal a sesizat acest lucru inca din data de 9 iunie, s-au transmis si datele corecte catre Biroul Electoral Local si Biroul Electoral Judetean… da se pare ca intr-o tara condusa de rosii ceea ce este important nu mai conteaza!!

  4. cine e responsabilul cu preluarea buletinelor de vot ? cineva trebuie sa fie responsabil de preluarea lor de la tipografie…chiar nimeni nu isi mai face datoria constiincios???
    eu personal nu am sesizat diferenta…ca nu am votat PDL, deci nu ma interesat ce nume apar pe acolo. Ca sa nu mai zic…chiar daca citeam acele nume, HABAR NU AM CINE SUNT.
    Peste 4ani, o sa contribui si eu in campania electoral, sa ies si eu consilier…toti interlopii Mangaliei care au bagat bani acum sunt consilieri…iti dai seama care o sa fie viitorul nostru??? “Avantaj ei si tot ei sunt la serva”, vai de noi !!!

  5. Ne vor conduce CIudatii Mangaliei ,sa vedem unde ne duce si RADU CRISTIAN asta cred ca la extraterestri, ca lumea asta din Mangalia e confuza rau ….au vrut iar schimbare o vom lua in …….parti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.