[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120411callatis.flv”]

Angajatii Callatis Therm ramasi fara salarii de sarbatori, au incercat sa dialogheze cu cei din conducerea societatii. Raspunsul a fost ca nu au bani, aruncand vina pe Primaria Mangalia sau pe Consiliul Local, care ar fi dat 1.000.000 lei noi la sport si nu catre Callatis Therm unde ar fi asteptat 2.000.000. Mentionam ca au fost incasate astazi  sume intre 3.000 si 5.000 lei noi de la asociatiile de proprietari. Conducerea Callatis Therm a refuzat orice declaratie insa erau foarte curiosi cine a anuntat redactia Mangalia Media despre protestul fochisitilor.

Mangalia Media

4 COMENTARII

  1. Pe langa faptul ca fochistii angajati ai Callatis Therm nu sunt platiti, fapt destul de grav cu atat mai mult cu cat asta se intampla in ajunul Pastelui, am inteles ca nu mai au nici combustibil, deci ioc apa calda.
    Tusac parca se lauda ca odata intors in primarie, rezolva toate problemele, inclusiv cu caldura si apa calda ? ! In realitate ce a facut ? A mai dat o transha de bani celor de la Callatis Therm, si atat. Apoi a mai dat milionul la fotbal, ca de acolo isi poate trage parte pentru campania electorala… Era sa spun sa mergem si noi la fotbal, dar nu e o rezolvare; Ar fi mers daca voiam doar sa ne incalzim, dar dupa fotbal e necesar neaparat un dus ! Asa ca 🙁

  2. Nu iau apararea consilierilor locali, pentru ca nu merita. Ii stim cum sant; totul pentru buzunarul lor, dar in cazul de fata problema e conducerea Callatis-Therm. La ei sunt angajati fochistii, ei trebuie sa-i plateasca. Nu au primit in una din luni banii de la primarie sau asociatii ? E treaba lor, merg la negocieri, in instanta, etc si isi recupereaza banii, dar intre timp angajatii trebuie platiti. De aia se cere la orice institutie sa aiba un capital social, un fond de rezerva, ceea ce am inteles ca astia nu au.
    Apoi mai e si sindicatul care le ia banii muncitorilor degiaba. S-a vazut cum liderul sindical ii indeamna la calm si rabdare, fara greva, fara miting, sa nu cumva sa-si piarda el scaunul. E smecher omul; Intai spune ca pot face de toate: Marsuri, greva, miting, ca pana la urma sa-i convinga ca nu e momentul, ca nu au de ce sa faca acele demersuri. In loc de actiuni in instanta le promite negocieri, discuti, medieri, dar dupa Paste. Si pana atunci ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.