[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120411ciocaia.flv”]

11 COMENTARII

  1. Ha ha ha ! Ciociia a luat-o inainte cu declaratiile si a recunoscut ca a facut si rele ca sa nu comentam noi ce stim ! Totusi pe parcursul interviului spune ca n-a furat ! ( ?!?) Dupa cate stiu, n-a furat putin ! 🙂
    Referitor la piata, da, e frumoasa si utila. Felicitari si da, ar trebui interzis comertul pe trotuar la orice fel de produse, dar mai ales la cele alimentare…

  2. da ar trebuii interzis? dc ? ca sa ia ciocaia chiria in piata de aceea nu ii convine ca se face comert pe trotuar ,intradevar nu e normal dar nu e normal nici sa ii plateasca chirie lu Ciocaia,asa ca mai bine ia un loc de la primarie.

  3. da’ nenea asta de cand are terenu in posesie de ce nu a facut nimic?plus ca termenul “tiganie” e discriminatoriu un politician nu are voie sa il foloseasca si din cate stiu io are ceva vecini tigani si probabil vrea si votu tiganilor din mangalia.

  4. Mda, cam scumpa chiria si se mai plange ca cei din strada ii fac concurenta neloiala ! Sa mai lase din pret, eventual si o reducere de 50% pentru prima luna, macar si ar avea clienti… Adevarul e ca “parvenitii” astia care inchiriaza, prea cer mult. In loc sa mai lase din pretz si sa aiba mai multi clienti, astfel iesind in castig, prefera sa tina spatiile goale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.