[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20131112fotbal.mp4″]

10 COMENTARII

 1. Deci…. vrea si el sa vorbeasca doua cuvinte…. care este jucatoru de fotbal. Se vede si ce matematica stie. Vrea sa ia de la comercianti 350 de milioane si e usor dupa calculul lui ca ii da cam 20 de agenti cate 40 de milioane. Restul probabil o fi taxa de protectie. Uite cu cine sta la barfa primaria. Uite la cine se duc miliardele.

 2. Cel ce a cerut 40 de milioane de la fiecare agent comercial, se vede că gândește cu picioarele, ca fotbaliștii. Eu, ca patron al unei societăți, care câștig, să zicem, 40 de milioane pe lună, trebuie să dau toți acești bani pentru niște semianalfabeți care aleargă ca tâmpiții 90 de minute după o bășică umflată și atunci când o prind dau cu piciorul în ea!? Eu am alte valori spirituale: ascult acasă muzică clasică, privesc un documentar pe Discovery, citesc o carte. Cine vrea să vadă semianalfabeți urlând ca cimpanzeii timp de 90 de minute, să meargă la stadion și să-i vadă, sau să-i sponsorizeze voluntar. Eu nu cer fotbaliștilor să-mi cumpere cărți, muzică sau bicicleta cu care fac sport în timpul liber.

 3. Asa gandire,,,,mai rar ! Cum sa faci ceva fortat—agentul munceste si altii beneficiaza….pica para malaiata,,,….!

 4. Domnule ”radu”,
  Aveți dreptate, am generalizat și am jignit atât pe jucătorii cât și pe pasionații de fotbal. Am făcut aceste afirmații într-un moment de furie, rațiunea fiindu-mi întunecată la auzul unei asemenea enormități, motiv pentru care îmi cer sincer scuze. Celelalte afirmații însă rămân valabile:veniturile fotbaliștilor să fie din ceea ce produc ei, bilete la meciuri, publicitate pe stadion sau televizată, sponsorizări benevole,etc.
  Avem mult prea multe taxe și impozite, ca să ne mai permitem și ”taxa pe fotbaliști”.

 5. @Radu, ia semianalfabatii tai de la sport si faceti ceva productiv pentru Romania. Nu produceti nimic. Dupa voi doar evaziune, scandal, incultura si multe altele. Chiar ai tupeu sa vrei patru miliarde pentru interlopii astia in devenire cand alte sporturi nu primesc nimic? Toti avem treaba cu un sport, dar nu obligati de voi spargatorii de seminte.

 6. al dreacu, dar la biblioteca de ce nu vrea nimeni sa fie fortat sa se duca? pe plavanu ala care vorbeste la microfon.

 7. Ba Doicarule, sa-ti spun si eu cateva cuvinte:
  Spui: “In primul rand salariile noastre au scazut. ”
  Eu cred ca ar trebui sa spui: In primul rand multumim orasului ca mai avem salarii…, ca nu esti nevoit sa muncesti in santier pe 700 sau 1000 de lei. Dupa lipsa de performanta a echipei asta meritati. A bagat Tusac multe miliarde in fundul vostru si voi nimic, numai infrangeri, esec total. Unde-i echipa de alta data ? Chiar si cand jucatorii lucrau patru ore in santier, tot se facea performanta…
  Acum v-ati invatat cu bani multi, cantonamente, cumparare de jucatori, iar cu jocul “mai tango” sa nu oboseasca “vedetele”.

 8. Nimeni nu poate fi obligat sa sustina financiar pe altcineva. Or fotbalistii sunt niste asistati social? In opinia mea, domnul George Balaur are perfecta dreptate, majoritatea fotbalistilor sunt semianalfabeti, iar fotbalul din Romania este doar o mocirla in care se spala bani. Uitati-va ce personaje sunt implicate in fotbalul Mangalian. Daca ar fi jucat fotbal de calitate si ar fi adus un plus valoare orasului fiecare cetatean i-ar fi sustinut financiar prin plta unui bilet. De ce nu-si pun intrebarea intrebatoare: cati mangalieni sunt dispusi sa plateasca bilet sa vada posirca lor de meci?

 9. Pe vremea lu`Carastoian,Drogeanu,Iulica,Cotrocea,Bajenaru,Nastase….se juca pe cate-o naveta de bere,dupa meci….si mai lucrau si prin santier…..si nu se mai plangea nimeni….Voi vreti bani de la agentii economici….care,unii dintre ei,aba scot parleala de pe-o luna pe alta…Nu sunteti sanatosi la cap…Apucati-va si voi de comert….sa vedeti ce inseamna…Doicaru stie…ca a dat faliment repede…a avut si el o societate….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.