liceul callatisÎn perioada noiembrie 2015 – iunie 2016, 31 de elevi din clasa a X C de la  Liceul Teoretic “Callatis”  au participat la proiectul judeţean  Emoțiile – prieten sau dușman?”.

Proiectul de consiliere educaţională este implementat de Centrul Judeţean de Resurse și Asistenţă Educaţională Constanţa şi Centrul de Prevenire şi Consiliere Antidrog Constanţa în parteneriat cu 18 de unităţi şcolare din judeţ.

Scopul proiectului a constat în prevenirea problemelor emoţionale şi comportamentale în rândul elevilor şi dezvoltarea unor atitudini pozitive faţă de sine şi faţă de ceilalţi.

În Liceul Teoretic Callatis, proiectul a fost coordonat de profesor psiholog Carmen Faliboga în echipă cu profesorul diriginte Tudor Lakme.

Inteligenţa emoţională este abilitatea de a identifica, înţelege şi gestiona stări şi sentimente – atât pe ale noastre cât şi pe ale altora. Antrenând elevii pe această componentă  școala participă activ la succesul acestora în carieră și în viața personală.Carmen Faliboga, Psiholog, Coordonator proiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.