Andrei Grigoraș este un băiețel de numai 11 luni, care abia a învățat la ce îi folosesc piciorușele și ar vrea să stea toată ziua pe ele să exploreze sufrageria și dormitorul. Din pacate, problemele de sănătate îl obosesc rapid, iar acest lucru îl împiedică să se joace așa cum o fac restul copiilor.

   Andrei, care în data de 16 ianuarie va împlini un anișor, a fost diagnosticat cu mucoviscidoză și insuficiență cardiacă IINIHA. Mucoviscidoza o boală genetică rară caracterizată printr-o vâscozitate anormală a mucusului pe care îl secretă glandele intestinale, pancreatice și bronhice. Aceste secreții impedică buna funcționare a organelor vitale, în special a plămânilor. În mod normal, cu toate că boala reduce semnificativ durata de viața a pacientului, tratamentele moderne o pot ține în frâu sau chiar ameliora. Pentru Andrei lucrurile sunt mult mai grave decât se așteptau medicii, din cauza vârstei foarte fragede și din cauza unei noi complicații. Ceea ce părea a fi o bacterie sau o banală pneumonie, s-a dovedit a fi, de fapt, o gaură în inima băiatului de 12/11 mm, combinată cu o tensiune pulmonară crescută. Aceste probleme trebuie urgent tratate pentru ca Andrei să poată respira normal, să capete poftă de mâncare, să reușească să ia în greutate și să se bucure de copilărie.

  Speranța mamei lui Andrei a reapărut în suflet în urma unor controale efectuate de către medicii specialiști ai Spitalului Monza din București, iar costurile operației ating suma de 18.000 lei. Din cauza complicațiilor care apar în fiecare zi, operația trebuie urgentată, altfel totul ar fi în zahar.

În acest sens, Asociatia “Salvează o inimă” a demarat de urgență o campanie de strângere de fonduri, ce-l vor ajuta pe Andrei să ajungă pe masa de operație și să-i salveze inimioara. Donațiile pot fi realizate pe platforma de donații online a Asociației, http://salveazaoinima.ro/campaigns/andrei-grigoras/ sau în conturile bancare RO66BACX0000000179269000 (Ron), RO39BACX0000000179269001 (Euro), RO12BACX0000000179269002 (USD), deschise la Banca Unicredit Țiriac, pe numele mamei copilului, Aparaschivei Iuliana.

3 COMENTARII

 1. Daca e adevarat, e tragic. Ce nu inteleg sunt 2 lucruri:
  1-bani in cont ajung la, citez : APARASCHIVEI IULIANA (mama copilului, numele de familie de acasa inainte de căsătorie) .
  Serios??? Nici o banca din Romania nu iti accepta conturi pe numele vechi dupa casatorie. ESTE ILEGAL, IAR PRIN LEGE ESTI OBLIGAT SA ITI SCHIMBI NUMELE IMEDIAT. Practic persoana in contul careia bag banii nu exista, nu poate fi trasa la raspundere….

  2- decisesem sa patesc prin mobil, am vazut ca exista si optiunea asta. Pentru plata ma trimite intr-o pagina https://secure.mobilpay.ro/ TOTAL DE PLATA
  10.00 EUR + TVA

  Cum frate TVA ?!?!? Eu stiam ca la TOATE actele de donatie umanitara statul nu incaseaza TVA !!! Adica eu vreau sa DONEZ niste bani cuiva si trebuie sa platesc 24% taxa la stat ?? TVA se adauga in actiunile comerciale si este o taxa PE PROFIT !!! Mai exact, plata inseamna ca se face catre o societate comerciala nu catre un ONG care stringe bani pentru cineva.

  SIncer , ceva PUTE in toata treaba asta. Eu zic ca e un scam….

 2. Mucoviscidoza este o boala cu care se poate trai mult timp de acum înainte. Iar pofta de mâncare recuperarea greutatii,toate astea pot dura mult timp chiar daca are probleme si cu inima. Oricum ii doresc multa sănătate celui mic si răbdare mămicii.

 3. Buna,
  Sunt Dr. Ben Peterson, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Sunteți în orice fel de dificultăți financiare? Are nevoie de un împrumut de consolidare a datoriei, la o rată de 2% construcție, credit imobiliar, refinanțeze, personal, scop de afaceri sau bani de urgență? Ești un om de afaceri sau femei care se gândesc de a extinde dvs. de afaceri, oferind de creditare de toate tipurile. dacă este interesat să ne contactați astăzi prin intermediul (24hoursloanservices@gmail.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.