[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130810armata.mp4″]

În cadrul manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Marinei Române, Statul Major al Forţelor Navale a organizat sâmbătă, 10 august 2013, ziua porţilor deschise. La Mangalia, evenimentul a avut loc in portul militar unde zeci de turisti au putut vizita unitatea militara si au asistat la  la demonstraţii sportive şi marinăreşti. Deschiderea manifestarii s-a dat in pezenta Şefului Statului Major General, General-locotenent Ştefan Dănilă.

14 COMENTARII

 1. De aia era atata lume din tara ………..ca s-a fact pe sestache……….acei oameni au stiut ……tu nu, mai citeste presa ….!

 2. @ Gica Contra ! Ai un argument demn de pseudonimul sub care comentezi; (Gica contra reprezinta tipicul celor ce sunt contra la tot si toate, cu sau fara motiv). Asta daca nu stiai.
  Cat despre argument, tocmai existenta celor din tzara si lipsa localnicilor ar fi trebuit sa-ti dea de gandit:
  1. Respectivii sunt vizitatori ai marinarilor, veniti la ei in weekend,
  2. Fiind Ziua Portilor Deschise in toate unitatile de marina din romania, poate au aflat (din timp, nu in ultimul moment ca la Mangalia), in orasele lor de domiciliu despre eveniment si venind pe litoral (in weekend sau vacanta), au mers si la parada.

  Un eveniment de orice fel, trebuie promovat cu cel putin cateva zile inainte, pentru a afla cat mai multa lume despre el si pentru ca cei interesati sa nu-si planifice altceva in acea perioada !

 3. pai deocamdata e ziua portilor deschise!
  ziua marinei e pe 15 ………..
  daca era publica chestia …deja aveam blocaje in circulatie .
  oricum !!! felicitari ca ziua marinei s-a intors si la Mangalia !

 4. @ Ana

  Uite acum stii ca se face Ziua Marinei in Mangalia pe 15 august, in portul turistic. E mediatizat de o saptamana. Vei veni sau iar vei pretinde ca nu ai stiut ?

 5. Pentru gica pro!Argumentele tale ma lasa rece.Daca nu ai fi stat numai in fata calculatorului ai fi vazut in oras si pe tot litoralul, de la Olimp la Vama Veche, cel putin, cum au fost impartite flyere cu evenimentul din data de 10 august ( au fost impartite cel putin 3000 de flyere), pacat ca nu ai prins si tu unul. Vezi cum intri in posesia unuia pentru Ziua Marinei sau nici acest eveniment nu este mediatizat…….ti-am mai spus si o repet:mai citeste presa, asta ca sa nu iti dau exemple, ca ar insemna sa fac reclama ziarelor si posturilor de televiziune!

 6. Ba gica contra, adica Tanase, iar ne minti mai? Evenimentul asta nu avea legatura cu primaria! Taci cu alea 3000 de suluri de hartie igienica pe care le-ai consumat singur sa mananci atat. Nu a existat nicaieri nimic de evenimentul asta.

 7. @ gica si @ gicacontra
  ………………………….
  impotantant e ca se PETRECE ceva si in Mangalia!
  (in afara de campanii electorale)
  ……………………………..

 8. @ “javra”, “gica contra”, “gica pro”, “ana”, “prosti da’ multi” si alti cetateni ai Mangaliei:

  NE VEDEM LA ZIUA MARINEI pe 15 AUGUST, la ora 10.00, in Portul Turistic? Da?

 9. Pt manifestarile ce vor avea loc de Ziua Marinei , d-nii ce conduc cu eficienta acest oras , nu au nici un merit. Ca si in alte dati ARMATA E CU NOI !Asa ca d-nule Gica Contra , ciocul mai mic..

 10. cum ma sa pui copii sa alerge in sac pe ciment?ce oameni frate :))mai bine le puneau o masca de gaze pe fata pentru protectie :))

 11. …am fost la “Ziua Portilor Deschise” am primit fluturasul la coborarea spre plaja Mangalia de la un marinar. Asa ca orice speculatie in aceasta privinta devine inutila.A fost foarte bine pregatita, felicitari organizatorilor!!!

 12. @ un oarecare! Nu ma indoiesc de reusita evenimentului in sine, doar a fost organizat de armata, nu de primarie. Din pacate avem a le reprosa (de asta data) lipsa de comunicare. Daca dadeau un comunicat de presa cu cateva zile inainte cum e normal si nu se limitau la cativa fluturasi impartiti pe faleza (unde noi, localnicii nu mergem in fiecare zi, avand si servicii), ar fi fost perfect. Referitor la Ziua Marinei, nimic de reprosat. Nota 10 pentru marinari, multumiri Mangaliei Tv pentru filmari si poze. Cat despre publicitate, de asta data am vazut comunicat pe Mangalia Tv, dar oricum stie toata lumea ca Ziua Marinei se tine in fiecare an de Sfanta Maria. De aici si participarea masiva…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.