Ziua Arborilor și a Păsărilor va fi sărbătorită, miercuri, 10 mai, la Biblioteca Municipală Mangalia

0
271
  • În fiecare an, pe 10 mai se sărbătorește ,,Ziua Păsărilor și a Arborilor”, eveniment ce contribuie la conștientizarea legăturilor strânse dintre păsări și arbori și readuce în actualitatea cotidiană necesitatea acțiunilor ocrotirea păsărilor și conservarea habitatelor.

Această zi a apărut la inițiativa iubitorilor de natură, care au dorit să facă public faptul că nu e nimic rău în a da atenție naturii sau a fi mai buni cu aceasta, natura fiind o minune care ne înconjoară. Oamenii ar trebui să fie mereu în armonie cu natura. În același timp, prin ocrotirea păsărilor și a arborilor se realizează și conservarea habitatelor.

Biblioteca Municipală Mangalia vă invită la un atelier creativ, miercuri, 10 mai, începând cu ora 10.00, pentru a marca acest eveniment.

”Am pregătit pentru dumneavoastră proiecții tematice și o expoziție de carte.

Puteţi afla mai multe despre păsările din Delta Dunării, sau poate doriți să citiți despre pădurile încântătoare din lume.

Să ne notăm în calendarul personal ziua de 10 mai, ca o zi în care, măcar o dată pe an, sa fim mai atenți față de arbori și păsări.

Vă așteptăm!”, este mesajul postat pe pagina Bibliotecii Municipale Mangalia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.