Campionatul Național de Super Rally revine la Mangalia în acest week-end

0
191

Primăria Municipiului Mangalia, în colaborare cu Asociaţia Club Sportiv AMC RACING, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, organizează, în acest week-end, a IV-a ediție a Campionatului Național de Super Rally 2023 – Powered by Superbet.

Vineri, 12 mai, de la ora 19:00, în Portul Turistic Mangalia, va avea loc prezentarea oficială a echipajelor, iar sâmbătă, începând cu ora 09.00, se va da startul competiției.

Pilotul Emil Ghinea a transmis, pentru mangalianews.ro, că „are cele două mașini pregătite de START – CLIO V6 Trophy și NORMA M20F și asta datorită celor doi mecanici ai lui – Nicușor Dumitrescu și Dumitru Gabriel Valentin” și că, „împreună cu ei a muncit toată săptămâna trecută, să le pregătească pentru concurs”.

Pe durata evenimentului, de vineri, 12 mai ora 19.00 până sâmbătă, 13 mai ora 21.00 va fi oprită circulația autovehiculelor pe următoare artere:

– Strada Ștefan cel Mare între intersecția cu Strada Oituz si bulvardul 1 Decembrie 1918

– Strada Portului pe porțiunea cuprinsă între parcarea de lângă sediul RAJA și parcarea din Portul Turistic

– Strada Vânători

– Strada Teilor

Strada Oituz, între strada Teilor și Strada Vânători.

De asemenea, în acest week-end, desfășurarea Oborului săptămânal va fi suspendată.

Fac apel la înțelegerea cetățenilor care locuiesc în zonă să nu parcheze pe traseul raliului în ziua premergătoare evenimentului, iar pe spectatori îi rog să respecte indicațiile organizatorilor pentru a evita evenimentele neplăcute”, a transmis primarul Cristian Radu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.