[jwplayer config=”player” file=”http://www.youtube.com/watch?v=mR_t7ESXRoM&feature=youtu.be”]

 

Incepand de luni, 14 octombrie, si pana duminica, 20 octombrie, in portul turistic Mangalia se desfasoara “Zilele Recoltei”. Cu ocazia acestui eveniment, organizat de Primaria si Consiliul Local Mangalia, mai multi producatori din diverse zone ale tarii vor expune produse traditionale romanesti. Mustul sau vinul dobrogean, palinca din Maramures, pastrama de oaie  din Ardeal sau dulciurile din zona Argesului fac deliciul celor care viziteaza in aceste zile portul turistic. De asemenea, nu lipsesc produsele artizanale sau articole vestimentare din mai multe regiuni al tarii, sau produsele naturale pentru cei care folosesc “farmacia verde”.

Vineri si sambata, incepand cu ora 18:30, pe scena amenajata in portul turistic vor evolua artisti ai muzicii populare: Elena Merisoreanu, Petrica Matu Stoian, Ileana Ciuculete si multi altii. Ziua de duminica va fi dedicata artistilor din Mangalia.

6 COMENTARII

  1. Saracie mare. Proasta organizare , preturi mari din cauza Primarului care a pus o taxa prea mare micilor producatori. Sa iti fie rusine Primare . Nu te mai satura banii pe care ii furi din primarie

  2. Acolo e vorba de lacomia lui Leo Tanase. Lui i-a concesionat Radu Cristian spatiile din portul turistic (si scena), iar Leo, obisnuit cu spagile din vama, vrea si de aici castiguri cat mai mari, ca doar de aia a luat concesiunea.
    Vina primarului dar si a consiliului local, este aceea ca au dat pe mana unui singur om (Leonard Tanase) lipsit de experienta dar plin de sine si avar peste masura, atat spatiile, cat si organizarea de evenimente in Mangalia. De aici si proasta organizare.

  3. Da , produse apetisante , frumoase , unele necesare si ravnite dar atat , au niste preturi de-ti pare rau ca ai vizitat acest stand .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.