[jwplayer config=”playerlist” file=”http://www.mangalia.tv/xml/20131012teatru.xml”]

Sambata, 12 octombrie 2013, a avut loc la Cercul Militar Mangalia premiera unei noi piese a teatrului pentru copii “Magic” din Mangalia.
Cand ingerii mergeau la scoala” este o piesa scrisa si regizata de Emilia Dabu, scriitoare, membra a Uniunii Scriitorilor din Romania. Scenografia apartine d-nei Carolina Toader iar coloana sonora este realizata de dl. Marius Chircu.
Distributia este alcatuita de minunatii si talentatii copii ai scolilor generale din Mangalia. Ei sunt: Loredana Ionela Toader, Dragos Charcovschi, Vlad Vicolov, Iris Isabela Stoica, Delia Lancranjan, Adrian Barzu, Ana Maria Romaniuc, Diana Maria Nistor, Ianis Lola Dumitru, Cristinel Mihail Crismaru, Beatrice Alexandra Dumitrascu, Antonia Isaila, Alexandra Andreea Sirbu, Costina Sasek, Raluca Elisabeta Tunsu, Andreea Carla Zaharia.

3 COMENTARII

  1. Chiar daca nu am pastrat legatura si probabil dansa a uitat de existenta mea,as dori sa-i multumesc din toata inima doamnei Dabu deoarece mi-a dat drumul,m-a “eliberat”si m-a lasat sa evoluez intr-un alt grup de teatru.As fi apreciat,insa,daca mi-ar fi spus adevarul in fata si nu m-ar fi lasat sa cred un lucru ca eu sa aflu din alte surse adevarul.Prin compararea a doua spectacole-cu acelasi actor,eu,dar regizor diferit-am realizat cat de mult am putut evolua intr-o perioada atat de scurta.Prin aceasta schimbare,am realizat ca imi pot construi o cariera in teatru si ca prin actorie pot ajunge departe..si de aceea doresc sa-i multumesc doamnei Dabu.Multumesc ca m-ati lasat liber,sa-mi dezvolt latura actoriceasca pe care nu avusesem ocazia sa o exploatez acolo!

  2. Probabil printre extrem de foarte putini car es-au ocupat si INCA se mai ocupa de educatia artistica in acest oras…
    Anonim, nu ai vut ocazia sa-ti exploatezi aceasta latura aici, in Mangalia, sau sub aripa d-nei Dabu… Probabil… Dar ai avut ocazia sa deschizi ochii sa vezi mai departe de atat si sa ajungi ceea ce esti acum….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.