Afisul-Europa-FM-Live-pe-Plaja-2016-OcupamMareaEuropa FM Live Pe Plajă are loc pe 29,30 și 31 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn, când vor urca pe aceeași scenă unii dintre cei mai iubiți artiști români.

Anul trecut, peste 100.000 de oameni au împânzit plaja dintre Venus și Saturn la super-concertul marca Europa FM.

Europa FM invită și anul acesta toți iubitorii de muzică și distracție la super-evenimentul „Live pe Plajă”, care va avea loc pe 29, 30 și 31 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn!

Ajuns la cea de-a cincea ediție, Europa FM Live pe Plajă a devenit un eveniment ce marchează agenda sezonului estival de pe litoralul românesc.

Vineri 29 iulie, SMILEY, VOLTAJ, LOREDANA, FLY PROJECT, ADRIAN SÎNĂ, LIDIA BUBLE și DeMoga MUSIC SHOW vor cânta live cele mai iubite hit-uri ale lor într-un concert care va dura mai bine de 5 ore. Muzica bună va fi completată de un spectacol magic de lumini și lasere.

Sâmbătă 30 iulie, DELIA, CARLA’S DREAMS, ANTONIA,ANDRA, VUNK și PROCONSUL vor continua în forță concertele Live Pe Plajă. Muzica live va răsuna până după miezul nopții.

Duminică 31 iulie, ZDOB ŞI ZDUB, LES ELEPHANTS BIZARRES, VIŢA DE VIE, BYRON, GRIMUS și ROBIN AND THE BACKSTABBERS vor încheia cel mai mare eveniment de pe litoralul românesc cu un spectacol energic, antrenat de cele mai spectaculoase jocuri de lumini.

Toate concertele vor începe la ora 19:30.

Anul acesta, pe lângă invitații anunțați, Europa FM pregătește o mulțime de suprize pentru cei care vor ajunge pe plaja dintre Venus și Saturn.

La fel ca și anul trecut, intrarea pentru public este liberă!

Citeste mai mult pe Europa FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.