Website-ul primariei sabotat?

6
71

tomcat.jpegDe câteva ore bune site-ul www.mangalia.ro este indisponibil. Produsul a multor luni de lucru de către o echipa de voluntari, dorindu-se a fi o interfață utilă pentru informarea cetățeanului, site-ul mangalia.ro a iscat numeroase controverse: de la prețul piperat până la  design și conținut.

Astazi, cand are loc și ședința de consiliu prin care se aprobă bugetul de venituri și cheltuieli, site-ul este down. Să fie oare sabotare?

 

6 COMENTARII

  1. LINISTEA DINAINTEA FURTUNII.AZI VOR VOTA CIOLANUL. DACA NU SE INTELEG VAI SI-AMAR DE NOI. DACA PANA ACUM A FOST LINISTE IN CONSILIU SA VEDEM DUPA ZIUA DE AZI.

  2. O fi scos cineva din priza calculatoru’ pe care este gazduit site-ul 🙂
    Voluntari ? Dar parca s-au cheltuit nu stiu cate zeci de mii de euro cu site-ul ….

  3. ai dreptate. Cred ca a fost scos din priza ca acum vad ca functioneaza. Cred ca faceau economie la curent si acum cand a aparut stire sa dus Leo repede sa-l bage in priza. 🙂

  4. “voluntarii” aia nu au fost platiti? daca nu, atunci unde s-au dus atatia bani, daca da…dc sunt numiti voluntari (unul din raspunsuri ar fi ca suna mai bine ptr marketing cover-up)

  5. Voluntari care au primit miliardul. Tare, nu? De ce nu au afisat ce se voteaza la sedinta? Nu zicea Radu ca e transparent?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.