[jwplayer config="player" file="http://www.mangalia.tv/video/20130403vamaverde.m4v"]

9 COMENTARII

 1. Mda…..consilierii p**ii in frunte cu primaru’, sedinte de consiliu numai prin baruri si bodegi, dar ce sa te astepti de la niste carciumari. Mersi Radu Cristian , un primar de 2 lei. Cu Radu Cristian in frunte totu’ e atat de transparent ca nu vedem nimic.

 2. ei voteaza aprobarea exploatarii sistului…ce sa ne mai dam dupa colt, fara aprobarea primariei aia nu pot ridica sonde in zona (autorizatia de constructie).
  vor(toti care isi umplu buzunarele) sa transforme Mangalia intr-un fel de Cernobil !!!

 3. Stiau si nu au participat! Nu au scuze! Oare au uitat cine si de ce I-a ales??? Singurul pe care l-am vazut acolo a fost Leo Tanase.
  Unde au fost partidele cu masinariile lor de mobilizat oameni??
  Chiar nu va pasa???
  Oare s-a decis deja si noi suntem doar niste caraghiosi? Poate! Pana si in acest caz eu voi fi consecventa mie insami si voi striga in pustie…NU!

 4. Pai daca ati facut protestul in fata casei de cultura ce sa va fac?? Daca il faceati intr-o bodega era altceva , dar asa…la o carciuma e mai usor , iti parchezi “bemveu'” in fata si gata ,dar asa trebuiau sa mearga pe jos si mai trebuiau sa stea si in picioare.Eu va zic de pe acum , nu o sa mai vedeti consilieri iesiti la miting decat la viitoarele alegeri , sa vedeti atunci ce-o sa se mai suie pe schela de-al de maganu’ ( cu “m” mic ca nu merita cu “M” mare) .Mie imi place de mutra lu Radu Cristian, total dezinteresat , au trecut alegerile , prostii l-au votat, au facut imprumut , au bani de facut manevre , asa ca…. “Ciocu mic ” ma fraierilor… ne vedem peste 4 ani !

 5. SI, DACA TOT MODIFICAM CONSTITUTIA, NOI, POPORUL, DORIM CA ARTICOLUL 35 SA ARATE ASTFEL:

  Dreptul la mediu sănătos ARTICOLUL 35
  (1) Statul recunoaşte dreptul oricărei persoane la un mediu înconjurător sănătos şi echilibrat ecologic.
  (2) Statul asigură cadrul legislativ pentru exercitarea acestui drept. IN ROMANIA , EXPLOATAREA GAZELOR NATURALE PRIN METODA FRACTIONARII HIDRAULICE ESTE STRICT INTERZISA!
  (3) Persoanele fizice şi juridice au îndatorirea de a proteja şi a ameliora mediul înconjurător.

  Pentru ca raul sa triumfe este suficient ca oamenii buni sa nu faca nimic! Sa facem ceva!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.