O nouă întâlnire cala-tiană a a avut loc într-o zi de sâmbătă, 3 septembrie 2022, la Galeria Luiza Cala.

A fost o reeditare a unui eveniment din anul 2013, atunci când, un grup de poeți din diferite colțuri ale țării, în frunte cu poeta constănțeană Amelia Stănescu, și acompaniați de cantautorul Radu Crăciunescu, au susținut un recital de poezie în grădina galeriei.

De această dată, profitând de un eveniment cultural care a avut loc la Techirghiol, poetele Amelia Stănescu (Constanța), Maria Dobrescu (Câmpina) și Răducu Cezara (București) și-au dat întâlnire la Saturn, la Luiza Cala. Lor li s-a alăturat și poeta timișoreană Anca-Iulia Beidac, care, din întâmplare, era în concediu la mare.

Luiza Cala: ”După 9 ani, Maria Dobrescu(Câmpina), Răducu Cezara(București), Amelia Stănescu( Constanța) au poposit la o Seara Cala-tiana. De la Timișoara a sosit Anca Iulia Beidac. Încercam de ceva vreme să ne reunim… Întâmplarea a făcut să se împlinească. Poezia bună, bucuria revederii, marea pe fundal, iată rețeta de succes a începutului de toamna!

Anca-Iulia Beidac: ”Unele zile sunt mai-mult-ca-perfecte. Te întâlnești cu oameni faini, poeți adevărați, asculți Poezie și apoi povestiți ca și când vă știți de când lumea. Lusi dragă, mulțumesc din suflet pentru azi! ❤ Amelia, Cezara, Maria, a fost o bucurie să vă cunosc și în realitate! 🤗 It is just a perfect day… 😊

Răducu Cezara:Există o lege a universului care spune că poezia este felul în care oamenii se joacă fața-ascunselea cu Dumnezeu. MULȚUMIM, Lusi Luiza Cala Cernaianu pentru că azi ne-am jucat în albastrul tău!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.