Sala Coloanelor a Cercului Militar Mangalia a gazduit duminica, 31 martie 2019, lansarea cărții “Copacul cu frunze de caiet” semnată de constănțeanul Laurențiu Despina.
De meserie, sunt inginer, dar m-am regăsit prea puţin în această „îndeletnicire” şi am fugit la scris. Nu fac politică (nici măcar la firul ierbii), dar mi-ar plăcea să dețin portofoliul la Ministerul Bunului-Simț. Pentru asta trebuie să-mi fac un CV cu multe “bune” în el, să am grijă ca lumea să fie mai frumoasă și să aibă parte de bucăți de ciocolată în cărți; pentru o viață sănătoasă voi continua să visez de trei ori pe zi și să plantez cât mai mulți copaci. Deocamdată, am început cu primul: Copacul cu frunze de caiet. Restul sunt fulgi de polistiren în ambalajul unei cutii: am părul șaten, ochii caprui, 1,87 m, scriu de la stânga la dreapta, sunt optimist, iubesc, greșesc, trăiesc“, preciza autorul într-un interviu acordat unui site de cultură.

Evenimentul a fost moderat de poeta Emilia Dabu, președinta Clubului de Artă “Solteris” și membră a Uniunii Scriitorilor din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.