În perioada 15 – 18 aprilie 2019, Teatrul de Păpuşi „Gulliver” din Galaţi  va prezenta, pe scena Casei de Cultură din Mangalia, spectacolul “Frumoasa şi Bestia” . 
O poveste foarte îndrăgită de copii, după un scenariu realizat de Cristian Pepino, cel care semnează şi regia artistică. Spectacolul este o lecţie de devotament şi sacrificiu pe care fiiica cea mică îl face pentru tatăl său, Bernardo. Aceasta acceptă să se ducă la palatul Bestiei pentru a-şi salva tatăl, care furase un trandafir din grădina monstrului cu chip de om şi trup de fiară, drept cadou pentru fiiica sa. Ajunsă la palat, Frumoasa va reuşi să îndrăgească această arătare care, dincolo de înfăţişarea sa grotească, ascundea un suflet cald şi sensibil. Şirul întâmplărilor desfăşurate la palatul fermecat ne conduc într-o ingenuă poveste de dragoste dintre cei doi. Bestia fusese de fapt un prinţ fermecat de o vrăjitoare care dorea să se razbune pentru că frumosul prinţ îi respinsese cererea în căsătorie. Vraja aceasta nu se va desface decât atunci când o fecioară va consimţi să îi devină soţie. Frumoasa se va îndrăgosti de Bestie şi, pentru a-l salva de la moarte, acceptă să se căsătorească cu ea. Vraja se desface şi copacii din pădure devin iarăşi ce au fost, adică Regele, Regina şi supuşii lor, iar Bestia redevine prinţul cel frumos.
Spectacolul îmbină jocul la vedere al actorilor cu măiestria mânuirii păpuşilor şi implică întreaga echipă artistică de la ”Gulliver”: Ramona Păuc, Ionuţ Negrişanu, Gina Geru, Elena Marin, Adina Ariton, Eduard Şişu, Marian Sterian şi Aurelian Iorga. Umorul replicilor face ca derularea poveştii să fie una cât se poate de savuroasă, accentele comice fiind bine punctate, de fiecare dată, de către actori. Muzica este semnată de Dan Bălan

Luni, 15 aprilie, spectacolul va începe de la ora 9.30, iar de marți și până joi ora de începere va fi 10.00.

Relaţii suplimentare se pot obține la telefon 0729.930.454.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.