Duminică, 15 octombrie, Clubul de Cultură și Artă ”Solteris” a fost gazda expoziției “Chemarea Culorilor” a talentatei artiste Marieana Oleniuc, eveniment care a avut loc în Sala Coloanelor din incinta Cercului Militar Mangalia.

Expoziția a fost moderată cu eleganță și pasiune de poeta Emilia Dabu, președinta Clubului de Artă și Cultură ”Solteris”.

Marieana Oleniuc, un nume bine-cunoscut în lumea artei plastice, a avut privilegiul de a se bucura de prezența a numeroși prieteni, apropiați și cunoscuți la eveniment. Expoziția sa a captivat atenția publicului printr-o explozie de culoare, ce a oferit privitorilor o călătorie în lumea sa artistică.

Criticul de artă Tatiana Odobescu a oferit o analiză profundă a lucrărilor artistei, evidențiind modul în care culorile și formele comunică și transmit mesaje puternice. Dr. Ioana Călinescu, profesor de pictură de la Centrul Cultural Județean Teodor T. Burada, Marieana Oleniuc făcând parte din prima serie de elevi, a lăudat tehnicile rafinate și expresivitatea din creația artistei.

Pictorii Niculae Găgeanu, Ferodin Iaia și Alexandru Ghinea, prezenți la expoziție, au lăudat originalitatea și diversitatea viziunii Marieanei Oleniuc, subliniind că aceasta aduce o contribuție semnificativă la peisajul artistic local.

Consilierul local Menabit Ozghiun a subliniat importanța libertății artei și a salutat evenimentul ca pe o inițiativă de promovare a culturii și artei în Mangalia.

Expoziția a fost încununată de un recital de muzică și poezie susținut de membrii Clubului Solteris, precum Adina Lozinschi, Ramona Opriș, Silvia Carmen Cândea, Aspazia Pocitan, Ionel Rugea și Emilia Dabu, care au adus un plus de culoare și emoție evenimentului.

Expoziția “Chemarea Culorilor” a Marieanei Oleniuc a reprezentat o incursiune în lumea culorilor și creativității, un eveniment care a îmbogățit pe toți cei prezenți.

Cu o varietate de lucrări uluitoare, Marieana Oleniuc a reușit să aducă un strop de culoare și inspirație în inima Mangaliei. Expoziția “Chemarea Culorilor” a fost o demonstrație a talentului și pasiunii artistice, un eveniment de neuitat pentru comunitatea artistică și nu numai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.