Sâmbătă, 24 noiembrie 2018, la Galeria de Artă “Hristo Gradechliev” din Kavarna (Bulgaria), a avut loc vernisajul expoziției de pictură al artistei Monica Goșoiu. Evenimentul a fost dedicat Zilei Nationale a Romaniei și a fost organizat de Cercul Militar Mangalia și Primăria Kavarna.
Ne aflăm aici pentru că, peste o săptămână, România împlinește o sută de ani. Este o sărbătoare specială pentru noi și ne bucurăm că ne-ați invitat în casa dumneavostră să spunem “La Mulți Ani” în doua limbi, în romanește și în bulgarește“, a spus Liana Naum, sefa Cerului Militar din Mangalia.

Monica Goșoiu, membra a Uniunii Artiștilor Plastici din România, a obţinut numeroase premii în ţară şi peste hotare, numeroase lucrări se află în colecţii particulare, dar şi în diverse galerii de artă din Franţa, Germania, Italia, Spania, SUA. Artista s-a bucurat mereu de o înaltă apreciere din partea criticilor, artiştilor plastici de valoare, acest lucru fiind confirmat şi de expoziţiile din ţară şi din străinătate.

La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai administrației locale din Kavarna si Sabla, cațiva membri ai Clubului Artelor “Solteris”, Emilia Dabu, Corina Mihalache si Nicolae Gageanu, precum si iubitori de arta din Kavarna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.