[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120314neptun.flv”]

Daca mai tineti minte cordonul stradal Saturn-Venus care a durat trei ani in loc de unul, acum parca ne vine o intrebare legitima. Statiunile din sudul litoralului incepand de la Olimp si pana la Mangalia vor primi turisti in aceasta vara sau vom face turism pe santier in lucru ? Se va repeta cazul Saturn -Venus cand statiunile au fost blocate trei sezoane ? Vom fi santajati sa votam pe cineva anume pentru a finaliza mai repede lucrarile ? Sintem satui deja de santajul din aceasta iarna cu agentul termic. Uite caldura, nu e caldura ! Acum uite sezonul , nu e sezonul. Cat cred cei din administratia locala ca mai suportam ?

10 COMENTARII

 1. Cum sa uitam asa repede ce ne-a facut Tusac la Saturn-Venus ? A paralizat pur si simplu turismul in Mngalia, trei ani si asta pentru interesele proprii. In primul rand penalizarile pe care le-a platit primaria pentru stagnarea lucrarilor, le-a incasat firma doamnei Grosu, (tot Tusac deci) si in plus trebuia sa se poata lucra in paralel si la hotelul doamnei Udrea, de la intrarea in Venus. Prin urmare s-a tras de timp cu interes.

 2. Aici vor dura cca 5 ani si dupa cum se stie NU MAI VIN TURISTIIII ramanen noi singuri:))))))))))))))))))))))) asa ca da-ti bataie ca bani sunt :)))))))))))))) are balta peste? nu-i asa domnu` Tusac, Iorgus, Cocos etc……

 3. Se pare ca Tusac e foarte hotarat sa distruga cu totul Mangalia…..
  O mare bataie de joc…….
  normal ca toti turistii ne or ocoli

 4. eu ma intreb asa in calitate de muncitor, daca utilajele stau,oare unde sunt soferi ,si ceilalti muncitori,.
  prerea mea este ca reporteri fac reportaje in lipsa munciotilor,.adica dupa incheiere programului de munca,.sau duminica, canu nu e nimeni pe santier, cei care fimeaza ar veni duminica la serviciu pentru un salar de 700 lei pe luna,si sa dai la lopata si sa cari pavele cu roaba? sa fim realisti acum,.

  e valabil si pentru nesimptiti de la antena 1 care au filmat muncitori cand erau in pauza de masa,.domle cum sa faci asa reportaj.ca sa ce, ce sa demonstrezi ca tu arati adevarul, nu lear fi rusine, nesimptiti de oameni, de ce nu ia filmat cand se lucra, si toata lumea era la locul lui , de munca unde era pus, au fimat la fix ora 12 00 cand fiecare se pune pe une apuca,pe jos.si mananca.,daca are daca nu, rabda, , omiteti foarte multe lucruri, dar e mai comod sa arunci cu mizerie in toata lumea,..iar santierul va fi gata in vara aceasta ,nu cum mintit voi ca va dura inca 2 ani..

 5. o completare, va dati cu parerea cat mai dureaza santieru,.veniti va uitati o data la luna,.faceti un reportaj mincinos, si gata., in loc sa supravegjeati o zi de munca cum se desfasoara pe santier,.e mai usor sa stai sa mananci saworma in masina cu echipa de filmare,cine stie pe unde,.decat sa supraveghezi santierul.!. bine fac oameni de va sparg camerele uneori

 6. 1. Instigi la violenta = asta e nivelul tau de discutie cand nu ai ce spune concret. 2. Nu am venit sa filmez oamenii, lucrearea ne interesaza. 3.Daca vrei sa injuri antenele lui Voiculescu nu ai gasit locul potrivit.

 7. mai oameni buni , nu stiu cine va informeaza dar lucrarile sunt efectuate de firma tovarasului primar al sectorului 6 bucuresti( PDL), tov POTERASH, asociatul doamnei UDREA. directorul santierului este tov. VASILE finul tov POTERAS, asociat de partid al tov. IORGUS. in mare parte aceasi componenta (PDL-ista), dar cu LAZIA si DUTU, au participat la constructia sectorului Venus – Saturn.
  REDACTIA DACA AR FI MAI IMPARTIALA SI NU AR FI IMPLICATA POLITIC IN CAMPANIE ATUNCI AR FACE CUNOSCUTE DOCUMENTELE FIRMEI CARE FACE LUCRARILE.

 8. Va platesc o consultatie la oftalmolog si o pereche de ochelari poate vedeti bannerul de sus pe prima pagina. In rest va multumesc pentru informare. Era stiuta de cand urlam noi pe tronsonul Venus-Saturn ca Udrea si Tusac se inteleg de minune la bani. Acum ajungeti la vorbele mele. Pacat ca atat de tarziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.