fanomaniaFAN®OMANIA anunta pentru acest ultim week-end de vara un spectacol extraordinar. Evenimentul se va desfasura sub ideea: muzica buna, entertainment si mare = MAGIC FEELINGS si va avea loc pe scena din portul turistic Mangalia

Astfel, vineri, 30.08.2013, incepand cu ora 20:30, vor canta: Amna, The Dada, Spitalul de Urgenta, iar sambata, tot de la aceeasi ora, show-ul va continua cu: Liry, Mario V, Jerryco, Ralflo, Ami.

6 COMENTARII

  1. ,,Spectacol extraordinar????” ,,Muzica buna????” In afara de Spitalul de Urgenta( si aia fara nimic nou), ceilalti cine sunt??? Ajungem sa educam tanara generatie cu muzica de 2 lei. Rusine cui organizeaza astfel de ,,evenimente”! Praf in ochi si de prostit multimea! Tipic pentru Mangalia! Sa va dati ,,mari” ca ,,faceti” ceva! CALITATEA nu cantitatea sa primeze! Faceti UN SINGUR EVENIMENT dar de rasunet si de calitate! Si festivalul a fost un mare ,,fas”. Aveti ,,pile” la presa sa se spuna ca erau mii de spectatori cand nu a fost asa.Doar in seara de muzica populara au fost mai multi. (semn ca ar trebui sa ne vedem de traditiile noastre si sa ne educam copiii sa iubeasca ce e autentic si natural, nu manele si muzica de duzina).

  2. Bataie de joc !
    Cateva “No-Name”-uri, o pseudo-cantareata precum acea Neilin din concertul cu diaspora, care a considerat ca aratandusi chilotii va avea succes la public, si cate o copila de 11-15 ani care vrand sa debuteze pe o scena, nu a contat pe care si cu cat public.
    Dar, de ! trebuia sa “dovedeasca” si Leo ca are activitate, ca nu a semnat contractul ala gras cu primaria si nu face nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.