Joi, 29 august ac, la ora 16.30, Hotelul Flora, din stațiunea Mamaia, va găzdui deschiderea oficială a celei de a IV-a ediții a Conferinței Naționale de Medicina de Familie. Evenimentul, devenit tradiție, este organizat de Asociaţia Medicilor de Familie ”Tomis” Constanţa, în colaborare cu Uiversitatea ”Ovidius” – Facultatea de Medicină – și Colegiul Medicilor din Constanța.

Preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie ”Tomis” Constanţa, dr. Laura Condur a declarat că la conferință vor participa peste 300 de specialiști în medicina de familie și alte specialități, printre care chirurgi, pediatri etc., dar și profesori universitari de marcă atât din țară, cât și din Republica Moldova, Franța și Germania.

Tema conferinţei din acest an este” Medicina de familie, actualităţi şi perspective”. ”Am invitat reprezentanți ai Ministerului Sănătății, ai Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, precum și cadre medicale din Mangalia și Constanța, aceștia din urmă având pregătite dezbateri proprii pe diferite teme de actualitate din domeniu”, a declarat preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie ”Tomis” Constanţa, dr. Laura Condur.

          Conferința Națională de Medicina de Familie se va desfășura în perioada 29 – 31 august 2013.

Adresez, pe această cale, reprezentanților mass-media, invitația de a ne onora cu prezența la festivitatea de deschidere a lucrărilor conferinței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.