O femeie reclamă că medicul Florin Ovezea, neonatolog la Spitalul din Mangalia, a făcut experimente pe copilul ei, făcându-i diverse tratamente cu toate că starea acestuia se înrăutățea. Copilul s-a născut cu sindromul Down, iar mama acestuia îi reproșează medicului că nu l-a trimis mai repede la Spitalul din Constanța, pentru a i se face transfuzii de sânge.

Ce reclamă mama copilului

Iată toate nemulțumirile mamei: ”Ma numesc A.P. și sunt mama unui copil cu probleme născut la Spitalul Mangalia. Il reclam pe doctorul de la nou-născuți, medicul Ovezea Florin pentru că a facut experimente pe copilul meu. I-a făcut tot felul de tratamente și nu l-a trimis la Spitalul Constanța, deși copilul meu era din ce în ce mai grav și analizele arătau că starea lui de sănătate se înrăutățeste. Acest doctor așa face cu toți copiii, am mai vorbit și cu alte mămici. Le inventeaza tot felul de boli, le face analize aiurea, ca să le găseasca ceva și apoi le face tratament pentru boli inventate de el. Face asta ca să învețe meserie pe copiii noștri. Când merge în urgențe la pediatrie și este de serviciu le întreabă pe asistente ce tratament să dea și nici nu pune mâna pe copii să îi consulte.

Cum se apără medicul

Dr. Sorin Ovezea

Contactat de către cotidianul Replica de Constanța, medicul Florin Ovezea a declarat:

Știu de situația doamnei și a copilului dumneaei. Copilul s-a născut cu sindromul Down și pentru că la Spitalul din Mangalia nu putea fi tratat cum se cuvine acesta a fost trimis la Spitalul din Constanța. Însă, în primele zile, din cauza că acesta era anemic, i s-a luat sânge în fiecare zi tocmai pentru a descoperi de unde această anemie. Nu a fost făcut nici un fel de experiment pe copil, ci pur și simplu i s-au făcut analize pentru a se detecta cauzele acelei anemii și slăbiciuni. Apoi copilul a fost trimis tot la noi pentru schema de tratament pentru problemele cardiace. Eu chiar am umblat și în afara programului pentru schema de tratament și m-am ocupat în mod special de acest copil. De când activez la Spitalul din Mangalia nu am avut nici o plângere în legătură cu activitatea mea.”

Ce spune directorul Spitalului din Mangalia

Alina Dan, directorul Spitalului din Mangalia, a ținut să își manifeste sprijinul pentru medicul Florin Ovezea care de-a lungul timpului s-a comportat exemplar, neavând nimic să îi reproșeze.

sursa: replicaonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.