8 COMENTARII

  1. Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce iti place, ci sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci,asadar cred ca voi cei care a-ti organizat acest eveniment v-ti implicat cu sufletul mai mult decat se astepta cineva.A iesit ceva care sa uita greu ceva care te facea sa ti se ridice parul si sa se zbarleasca pielea…felicitari si sarbatori cat mai frumoase.

  2. D NA CARA ESTE UN OM DEOSEBIT ;UN OM CU SUFLET MARE DUMNEAEI ESTE FERICITA DACA POATE SA FACA UN BINE.EU VA STIMEZ SI VA IUBESC DIN TOT SUFLETUL SINTETI PERSOANA CEA MAI DRAGA MIE.VA DORESC TOT BINELE DIN LUME SI SARBATORI FERICITE.LA MULTI ANI.

  3. Cara ma bucur din toata inima ca te-am conoscut prin fica mea Carla…Tot respectul fatza de un om cu imensa inima si felicitari din tot sufletul pentru spectacolul organizat..felicitari tuturor celor care au participat…magnific…abia astept sa te cunosc personal si sunt convinsa ca o sa putem face lucruri frumoase impreuna..

  4. un spect. deosebit,imi pare rau ca nu am fost acolo,ce a ce faci tu Vera,ar trebui sa faca toti directorii de nivel”piramidal”ca poate asa ar reusi sa-si spele’pacatele,calcind si incalcand reguli elementare pentru a ajunge unde sunt cei mai multi dintre ei…dar nu cred ca ii intereseaza cauzele umanitare de vreme ce din asta nu ar iesi un titlu de diamant executive,prezident etc…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.