În cursul zilei de vineri, 17 iulie a.c., Consiliul Judeţean Constanţa fost adus la cunoștință că una dintre angajatele din cadrul cabinetului președintelui CJC, Horia Marius Țuțuianu a fost depistată pozitiv la testul pentru SARS-COV-2.

Dată fiind această situație și respectând întru totul dispozițiile în vigoare referitoare la prevenirea și transmiterea virusului, începând de astăzi contacți direcți ai colegei noastre se vor autoizola la domiciliu.
Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, va intra în autoizolare la domiciliu și își va delega atribuțiile vicepreședintelui Claudiu Iorga Palaz.

Precizăm că toți cei care au fost contacți direcți vor fi testați, iar în raport de rezultate vor fi luate măsuri conform legislației în vigoare.
Așa cum era normal a fost anunțată Direcția de Sănătate Publică Constanța, cea care va efectua controlul  epidemiologic de rigoare.

„Vreau să îi asigur pe constănțeni că va fi asigurată continuitatea în instituția Consiliului Județean Constanța și că perioada mea de autoizolare nu înseamnă faptul că mă îndepărtez de problemele lor și de soluțiile pentru rezolvarea acestora. În așteptarea rezultatului testului, voi ține în permanență legătura cu domnul vicepreședinte Claudiu Iorga Palaz”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.
Menționăm că, în această după amiază a început activitatea de dezinfecție, care va fi efectuată în fiecare birou și pe toate căile de acces din interiorul și exteriorul instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.