Ultima incercare de negociere pentru caldura intre Primaria Mangalia si Callatis Therm

Avand in vedere problema furnizarii agentului termic catre populatie, consilierii locali s-au  intalnit, in data de 20.01.2012, in cadrul unei sedinte de indata. Astfel s-a desemnat o persoana independenta din punct de vedere politic, un profesionist, care sa faca parte din Consiliul de Administratie al S.C. Callatis Therm, in persoana d-lui Macau Petre.

Totodata, a fost constituita o comisie formata din: Filimon Constantin (presedinte), Maganu Bogdan (secretar) si Olan Vasile, Sorin Andrei, Macau Petre, Urse Vlad, Cristea Costache (membrii). Comisia are ca scop verificarea tuturor calculatiilor de pret incepand cu luna ianuarie 2003 pana in prezent

Deasemenea viceprimarul cu atributii de primar, dl.Filimon Constantin a dispus din 20.01.2012 efectuarea unui control de audit la S.C. Callatis Therm S.A.. Rezultatele acestor verificari concomitente vor fi facute publice imediat ce vor fi finalizate controalele.

Astazi, 23 ianuarie 2012, in sala de sedinte a Primariei Mangalia s-au intalnit reprezentanti ai Consiliului Local, ai primariei, ai Federatiei Asociatilor de Proprietari cu reprezentanti ai S.C. Callatis Therm S.A., avand ca tema de discutii lipsa caldurii din case.

Dupa lungi dezbateri, Consiliul Local a propus un protocol de colaborare celor din societatea furnizoare de agent termic. Protocolul semnat cuprinde printre altele obligativitatea S.C. Callatis Therm S.A.  de a furniza energie termica catre populatie incepand cu data de 25.01.2012 (seara), minim 12 ore/zi de comun acord cu asociatiile de proprietari.

                                                                                                   Cu consideratie,

          Consiliul Local Mangalia

7 COMENTARII

  1. trebuia tinuta sedinta in frig,sai dardaie mana pe telefon sa vada cum stam noi cetateni ca la polu nord imbracati si raciti vai de noi,in frig trebuia tinuta sedinta sa vedem cat rezista la negocieri,ca doar asa poate se gandeste la locuitori mangaliei

  2. cine dumnezeu la pus pe balbaitul ala de Filmon mare negociator? el nu leaga doua vorbe una de alta si negociaza “sanatatea cetatenilor” din Mangalia…auzi la el… pai…TOVARASE FILIMON, daca tot v-ar fi durut in cot de noi, nu mai faceati actele acelea de pupincurism pentru TOVARASUL TUSAC pe care cu mandrie l-ati asevit cum de altfel faceati cu toti ofiterii superiori “dumneavoastra” cand erati cadru militar activ. …concluzia mea este ca cu asa negociator cu siguranta nu o sa mai vedem noi caldura iarna asta. noroc ca mai tine timpul cu noi

  3. il doare pe fili drept in basca de frig sta la casa.e o mare regie ce vedem in filmare.unde sunt consilierii?ca moldovan saracu e depasit ca de obicei de situatie daca erau cantece populare mai ziceam.

  4. Si acum se negocieaza problema calduri Mangalia tv?sau nu va mai transmis la ce rezultat au ajuns,noi tot asteptam negocierea dar vad ca nimic

  5. Asta s-o crezi tu mai cetatene!!!!
    Habar n-ai ce vorbesti. Du-te-n audienta sa-l cunosti si apoi mananca k … pe aici.

  6. copile, am lucrat cu el 20 de ani la armata. il cunosc de cand a venit in garnizoana, asa ca abtinete ca nu stii cu cine vorbesti. RETINE!!!! am lucrat cu el nu 20 de ani nu ca-l cunosc de 20. deci da-ti seama de cand il stiu. am facut precizarea asta pentru ca ai I.Q.-ul mult mai mic decat trebuie si nu ma astept sa intelegi prea multe. vorbind cum vorbesti tu in coment arata ce persoana infecta poti fi TU!!!

  7. inainte de a jigni sau cauta defecte lui filimon, urse, olan trebui sa vedeti ca este prima data cand exista transparenta si chiar s-au spus lucrurilor pe nume….. callatis therm fosta rom….n dracu sa o ia, o societate constituita sa poata lua cat mai multi , bani publici de la primarie de la guvern, cate putin si de la asociatii, dar pana la urma de la noi toti , societate care discuta cu primarul, tribunalul sau CL uneori, dar niciodata cu beneficiarii de drept ai serviciilor pe care le presteaza respectiv asociatiile de proprietari, iar mai corect ar fi cu proprietarii locuintelor care se incalzesc de la ei…. clar ei au creat societatea pentru a se imbogati NEMERITAT, au cumparat actiunile pentru acelasi motiv… ca au fost sprijiniti de iorgus, tusac, poate cativa consilieri locali , judecatori si guvernanti nu prea mai are importanta, noi tot in frig am stat pana acum , ei tot in categoria baietilor destepti , a smecherilor sunt.. , iar noi cei care- i platim , direct sau indirect prin bani publici in categoria celor multi si ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.