[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120122bezna.flv”]

Dupa ce am fost asigurati ca nu primim caldura prin clasica retea de termoficare, pentru simplul motiv al unor datorii istorice, nu si pentru ca nu ar exista combustibil, Mangalia a mai primit o lovitura grea. Daca toti locuitorii au fost nevoiti sa foloseasca surse de incalzire electrice, reteaua s-a suprasolicitat si a cedat dupa ora 22, timp de mai mult ore. Asa s-a spulberat la propriu si ultima sursa de caldura din apartamentele cetatenilor din Mangalia.

Mangalia.Tv

3 COMENTARII

  1. cei de la enel sunt la fel de banditi ca si cei de la callatis therm……. vrajeala ca se suprasolicita reteaua… prin contractele cu enelul majoritatea locuitorilor din mangalia ar avea dreptul sa consume 6kw/h pentru iluminai interior , exterior si aparatura electrocasnica, in realitate transformatoarele lor sunt calibrate sa reziste la cel mult jumatate adica 3kw/h….
    pe de alta parte nu rezista nici instalatia electrica din apartamente la consum mai mare de 2-3 kw/h, adica 1 max 2 calorifere electrice frigider tv becuri …. ca la noi la romani….d.. zeii mamii lor

  2. Intr-un fel au dreptate ca se suprasolicita instalatia, dar e vina lor nu a noastra. Orasul a crescut, consumatori mai multi deci, iar ei au aceleasi retele vechi care rezistau pentru cateva mii de consumatori. Acum la peste 40 000 de suflete cate sunt in Mangalia, consumul sigur ca e mai mare si daca nu e nici caldura in calorifere, sigur ca a crescut consumul si mai mult, ca fiecare baga ceva in priza, ca doar n-o sa murim de frig, sa nu suprasolicitam reteaua.
    Italienii sa mai si investeasca in retele noi, nu numai sa scoata profit si atat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.