[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120224tusac.flv”]

2 COMENTARII

  1. Asta demonstreaza cat de tupeist e nemernicul asta de Tusac si cat de slabi, necunoscatori ai legilor, sau “manjiti” sunt consilierii locali actuali, (in primul rand cei ce au detinut functia de viceprimar). Chiar si prefectul este “slab”, sau presiunile politice sunt prea mari , depasindu-l.
    Fara discutie Tusac s-a reinstalat pe functie ilegal. Atata timp cat a fost eliberat din functie, cu acte in regula, Tusac nu mai avea ce cauta in primarie pana nu se dadea sentinta definitiva si irevocabila in procesul cu prefectul Palaz, al carui recurs are loc pe data de 20-03-2012.
    Pe Filimon incerc sa-l inteleg, si-a dat demisia din functia de viceprimar neavand sustinere nici din partea prefectului (care il prefera pe Minca), si fiind sabotat de cei 10 consilieri fideli lui Tusac, tradatori ai Mangaliotilor, dar in privinta lui Minca nu pot spune decat : incompetenta, slabiciune, lasitate… Asta pentru ca, fiind numit interimar de prefect, nu trebuia sa cedeze functia, invocand respectarea legii si chemand institutiile statului sa-l sustina. De fapt nu e de mirare intrucat e a treia oara cand fiind numit viceprimar, paraseste aceasta functie cu coada intre picioare. o data prin demisie, (dupa ce l-a trimis Tusac, iar el s-a dus sa fie “seful” cainilor comunitari), si de doua ori doar pentru ca i s-a cerut. O data de catre Andrei si a doua oara de catre Tusac si asta fara temei legal. Daca nu are cohones, mai bine sa stea acasa, sa nu ne mai incurce !!!

  2. in general, hotii se prefera unii pe altii la putere si chiar se si sustin …noi suntem de vina ca nu ne implicam mai mult si le permitem sa isi mareasca averile furand cu nerusinare …sa le fie rusine tuturor celor care le curg balele dupa ciolan si nu au ganduri curate in privinta organizarii si gestionarii acestui oras bolnav ..sa speram ca v-a veni cat de curand acea zi cand vor plati pt faptele lor marsave…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.