În data de 23.02.2012 poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au reţinut în vederea confiscării aproxiamativ 13.000 de ţigarete netimbrate de provenienţă duty-free, pe care doi cetăţeni români intenţionau să le introducă ilegal în ţară.

Poliţiştii de frontieră i-au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche pe R.F. de 24 ani şi D.B. de 35 ani, domiciliaţi în municipiul Constanţa, care aveau ascunse în bagajele persoanale mai multe pachete de ţigări pe care nu le-au declarat la intrarea în ţară.

Cei doi se întorceau în România ca pasageri ai unui autocar ce efectuează curse regulate între Constanţa şi Istanbul şi au declarat că au achiziţionat respectivele pachete de ţigarete în vederea comercializării.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 6.500 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Pe numele R.F. au fost întocmite actele premergătoare urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală, iar pe numele D.B. a fost aplicată o amendă contravenţională în valoare de 1.000 lei conform art. 2, punctul 1, lit. c din Legea 12/1990 republicată.

1 COMENTARIU

  1. ma , da pe tiganii aia care stau la colt de strada peste drum de posta mare nu ii ia nimeni la intrebari????????????
    este legal ce fac ei????
    de unde au tigarile????
    au voie sa le vanda asa???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.