Un post de televiziune din Cernavoda a inceput sa emita cu ajutorul mai vechiului sponsor PSD Dragu Ionel pe frecventa NextGen. Domnul Dragu a mai incercat in 2009-2010 sa emita drept Callatis TV in ilegalitate dar CNA a intrerupt emisia. Ca si atunci, angajatii primariei din Mangalia de la departamentul media, sint si aici prezenti. Dupa cum stiti pe banii dv. erau platiti angajati ai primariei din Mangalia sa lucreze pentru Neptun TV, acum pentru aceasta Media TV. Daca Tusac pana acum nu a reusit sa ne infraneze incearca sa ne copieze. Mentionam ca asociatia noastra care detine legal brandul Mangalia TV, nu are legatura cu intentiile politice ale lui Tusac Mihai Claudiu.

11 COMENTARII

 1. Sper că Mangalia TV nu se va mânji de roşeaţa PSD-istă sau mai nou USL-inoasă.
  Până acum trendul este unul ascendent şi pentru asta felicit echipa.

 2. Dacă menţineţi linia, blogul lui Vişa devine amintire în maxim un an.

 3. As avea si eu o intrebare, stimati domni de la Mangalia TV: De ce nu mai este prezenta sigla ”fara culori”?
  Sa inteleg ca nu mai sustineti aceasta campanie, sau ati inlocuit-o cu ”dezbaterile”?
  Multumesc pt eventualul raspuns.

 4. Eu cred ca sunteti invidiosi ca altii emit, pe cind voi nu o sa va numiti televiziune vreodata. Parerea mea este ca un blog pe internet nu poate fi televiziune. Independenti ramineti pentru ca nimeni nu sa oferit sa va plateasca serviciile. Daca emiteati pe televiziunea locala macar faceati si voi un ban. Si mi se pare corect asta. Publicitatea se plateste. Hostingurile costa si ele. Domeniile la fel. Oricum in ultima perioada sunteti jalnici, Inainte vedeam si ce minca nus care in boschet aici acum m-am saturat de nus ce avocatei care ne explica chestii neinteresante. Noi vrem sa vedem singe. E campanie mai. Alergati.

 5. Adevarul este ca la neuronul obosit pe care il ai nu poti sa intelegi acele chestii avocatesti. Pentru unii sunt de folos si utile. Dar nu ma mira gandirea ta, ma intristeaza ca sunt multi ca tine. Va place sa traiti in comuna primitiva.

 6. Ai dato in jigniri gata. Cum nu ai ceva inteligent de spus , o dai in neuron. Inteligentule.

 7. Parasuta de la stiri lucreaza la Primarie,poate e platita sa faca campanie lui Tusac din bani publici caci se practica la noi in oras!

 8. dar cu callatis tv ce s-a intamplat. stiu ca facuse mare valva in 2008. acum iar se foloseste de banii nostri pentru propaganda.
  rusine tusac.
  esti o rusine pentru acest oras.

 9. jos TUSAC-MA-CAC!!!!! mooo mancatias,sa te duci pthiuuu la moldova ta!!!!!!!!!!!! jos tiganu!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.