4 COMENTARII

 1. De şi-ar trage-o la gioale până la anihilare reciprocă şi tot nu ar fi mare pagubă că oricum nu se deosebesc la nărav şi îşi mai dă lumea seama cu cine are de a face.

 2. 1. In conditiile in care sambata si duminica a fost anuntat Cod Galben de vant si ploi in Dobrogea , cum si-a permis Tusac , Maganu , s.a. sa puna in pericol viata trecatorilor , agatand acest baner imens pe schelele care au alt scop . Daca batea vantul mai tare si trantea schelele pe oameni sau masini ? Niste inconstienti .
  2.Tusac poate fi cercetat pt. infractiunea de coruptie , abuz in serviciu alaturi de directorul firmei care anvelopeaza blocurile . Firma constructoare primeste bani publici de la primaria Mangalia , prin contract cu tusac , iar spaga , beneficiul consta in faptul ca firma larandul ei ,isi schimba destinatia schelelor in loc de afisaj electoralin exclusivitate pt. Tusac . Parchetul , politia trebuie sa cerceteze pt. ca sunt atat de prosti incat au si intocmit documente in acest sens . Deci , totul se probeaza nu trebuie decat ca institutiile abilitate sa cerceteze .
  I.T.M.-ul si disciplina in constructii trebuie sa cerceteze legalitatea amplasarii pe schelele din fata primariei a acelui baner imens ce a fost pus la comanda lui Tusac . In caz de accidente cine raspunde .
  Firma care anvelopeaza trebuie sa raspunda ,inclusiv daca are autorizatie de constructie , termenul in care este valabila , muncitorii angajati la negru si de ce nu se munceste si tine blocate caile pietonale ?
  Calitatea polistirenului este de 2 lei inferioara fata de caietul de sarcini si de aceea trebuie sesizata si Protectia consumatorului .

 3. mai oameni buni tusac asta este dus,daca a recurs la asemenea gest…ce legatura are afisul electoral ”old”cu ceea ce se intampla in 2012 ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.