[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120317gropi.flv”]

9 COMENTARII

 1. multumesc,mangalia.tv ca va tineti de promisiune. cu acordul dvs am sa postez si eu niste poze cu gropile care le-am descoperit zilele astea mergand pe drumurile din oras. un pont daca se poate:e o gropa mare de tot chiar in fatza liceului callatis,sa mergeti daca puteti si s-o filmati si pe aia…

 2. Care mai de care va plangeti de strazi si de salari da unu nu face’ti nimik sunt gropi ia’ti jeep …daca sunt gropi in oras. nu pe unde e filmarea in zone unde nu trece nimeni.
  atunci plangetiva sa spune’ti ms pt ca avem strazi bune cred ca nu ati iesit din mng de nu vedeti diferenta

 3. baiete te invit pe matei basarab , unde se circula ,sa vezi cate gropi sunt
  nu fi idiot, gandeste, de asta am ajuns aici, ca sunt oameni care gandesc ca tine
  normal era sa avem drumuri bune peste tot, nu asa …

 4. Mai Mihai, se vede ca gandesti asa cum scrii, adica complet gresit.
  O sa ma refer la un singur aspect: Spui ca avem strazi bune comparativ cu alte localitati ??? Da de ce sa facem comparatia cu cei ce o duc mai rau ca noi si nu cu cei ce o duc mai bine ? Daca platim, si platim la greu, avem dreptul sa pretindem lucrari de calitate si la timp.
  De ce nu ne putem compara cu alte state, precum Germania, Suedia, Argentina, si multe altele in care exista respectul pentru cetateanul care plateste ? La plata suntem campioni, avem cele mai mari si mai multe taxe, dar atat. Din pricina unora cu vederi inguste (ca si tine), isi bate joc guvernul de noi cu taxele, iar banii ajung la “baietii destepti” (“regi” ai asfaltului) si alti excroci precum Tusac, cu firmele lor de asfaltari, avand tot interesul sa faca lucrari de proasta calitate pentru a avea de lucru tot anul, ca doar primaria plateste din banii contribuabililor si nici nu-i controleaza nimeni la calitate. ( De unde ar mai lua spaga ? ) De ce in alte state rezista asfaltul ani de zile, nu vezi gropi si nici carpeli (plombe) ca la noi, (plombe care nu rezista nici ele decat cateva luni cel mult) ?
  Te pomenesti ca lucrezi la firma lui Tusac, sau esti doar unul din putinii pupincuristii care i-au mai ramas !?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.