Cui ii pasa ?

14
60

Pana astazi in plangerea colectiva instituita de Asociatia Drepturi Civile au fost inregistrate putin peste 200 de semnaturi. Concluzia este ca avem 200 de revoltati care iau atitudine. Restul ?

Sediul asociatiei Drepturi Civile este in cladirea de birouri de langa semafor.

De Luni pana Vineri intre orele 12.00 – 18.00

14 COMENTARII

 1. sa le fie rusine.am aruncat pur si simplu bani pe fereastra.nici caldura nu a fost si nici cu un calorifer electric nu am facut caldura.la intretinere am avut 300 de roni iar la enel am avut de dat 700 de roni,ca am cumparat si boiler sa am apa calda.sa mergem sai dam in judecata fratilor.

 2. Pana astazi in plangerea colectiva instituita de Asociatia Drepturi Civile au fost inregistrate putin peste 200 de semnaturi. Concluzia este ca avem 200 de revoltati care iau atitudine. Restul ?

  Sediul asociatiei Drepturi Civile este in cladirea de birouri de langa semafor.

  De Luni pana Vineri intre orele 12.00 – 18.00

 3. la ea inca nu e nimic…la mine peretii sunt negri…la ea e cat de cat bine…ea zice ca nu vrea sa mai faca nimic pana nu izoleaza…eu am izolat… dar degeaba….am platit si eu curentu tot asa mult….dar la mine s-a umflat parchetu….am mucegai pe 60 metri patrati (33 metri patrati tavanu plus peretii laterali) sipcile de la parchet sunt distruse , parchetu umflat , HAINELE DIN SIFONIER MUCEGAITE , patul este distrus sub el din cauza umezelii , sifonierul are si el apa dedesubt , vitrinele sunt mucegaite , si eu am copil mic si nu pot sa sterg mereu cu clor

 4. Si? Ce faci? Luati atitudine!!! Faceti ceva!!! Din toata populatia Mangaliei doar 200 de revoltati? TREZITI-VA OAMENI BUNI. UNITI-VA SI TRAGETI LA RASPUNDERE PE CEI RESPONSABILI!
  Multumim Drepturi Civile si Mangalia Media

  Unul dintre cei care au semnat.

 5. eu nu pot sa semnez findca nu sunt proprietar iar socrul meu zice ca cica ma lupt cu morile de vant…daca ei nu vor…eu ce sa fac

 6. “Unde-i unul, nu-i putere
  La nevoi si la durere.
  Unde-s doi, puterea creste
  Si dusmanul nu sporeste!”

  Transmite-i asta socrului tau…

 7. de ce nu spuneti adevaratl motiv pentru care existati voi mai baieti? faceti pe fetele mari degeaba. nu mai pacaliti lumea

 8. Nu le mai convine celor de la partide si au inceput sa va atace baieti. Capu sus si ramaneti pe baricade.

 9. Are dreptate George asta aratati ca are si calorifere si este racordata ra reteaua de termoficare nu aratati niste pereti ca nu este deloc relevant. Sunt intradevar multe locuinte cu mucegai ca nu a fost caldura(ma includ si pe mine) dar redactie faceti materialul complet nu asa. Nu ca nu este adevarat dar totusi eu zic ca putin mai bine se poate. Nu credeti ca asa ar trebui? Daca tot s-a filmat sa se filmeze si “baza” in cadrul careia se face materialul? Stiu ca va deranjez cu comentariile mele dar mi se pare corect sa fac niste precizari referitor la ce materiale sunt puse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.