naziPodul de la Agigea:
Termen finalizare: 31.12.2013
Variante ocolire: Nu este cazul.
Circulatia rutiera se va desfasura restrictionat pe ambele sensuri de circulatie, utilizandu-se doar benzile centrale, pe toata lungimea podului, pana la data de 07.08.2013.
Circulatia rutiera va fi inchisa in perioada 03.06.2013 – 31.12.2013 in ziua de miercuri spre joi a fiecarei saptamani, in intervalul orar 03:00 – 04:15, precum si in perioada 03.06.2013 – 08.06.2013, zilnic, pentru intervale de timp de cate 10 minute, intercalate cu intervale de timp  de 20 minute in care circulatia va fi deschisa, in vederea retensionarii hobanelor provizorii. Mentionam ca ramane valabila restrictia de viteza de 50 km/h.

     Mai sus vedeti si ce declara Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania. Ce ar zice cel care beneficiaza de aceasta reabilitare fara sfarsit si numai pe timp de vara ?  Turisti ! Va ordon, nu treceti podul ! Asa ar putea suna indemnul celui care se crede ba Che Guevara, ba ofiter nazist, dar niciodata om responsabil !
In acelasi timp cu inceperea efectiva a sezonului estival, se incepe si reluarea lucrarilor de reabilitare a podului de la Agigea. Primele teste se fac in weekend, atunci cand era posibil sa vedem primii turisti. Probabil au asteptat sa vina caldura, canicula fiind pentru ei poate cel mai bun timp de lucru. De curand primarii din Costinesti si 23 August au facut adrese catre Guvern acuzand de acelasi lucru, sabotarea turismului. Primarul din Mangalia deja a facut in urma cu 2 luni demersuri pe la toate ministerele pentru deblocarea situatiei, urmand sa cerem si documentele pentru publicare. Nu am auzit nimic de la presedintele Consiliului Judetean Nicusor Constantinescu, amicul primarului Radu Mazare, stapan peste Constanta, Mamaia si recent Tataia, de curand alegandu-se si cu a noua regiune “Dobrogea” special creata sa-i multumeasca pe baronii rosii. Ne intrebam in acest timp ce face ministrul turismului, Maria Grapini, cea care inspecta sudul litoralului de curand si nu s-a declarat deloc interesata de cum vor ajunge turistii in statiunile de aici. Probabil ramane sa vedem cum ne ocolesc turistii si in acest an, alegand probabil Bulgaria, prin vama Giurgiu.

5 COMENTARII

  1. felicitari celui care a scris articolul ! ai venit cu o ipoteza foarte interesanta…

  2. Adevarat!!! In timpul de steptare, la coada de la pod, muncitorii nu fac mare lucru, deci se repara sau nu ceva acolo? Mazare si Constantinescu ne controleaza si viata???

  3. Normal ca Mazare si Constantinescu au interes sa fie podul inchis. Asa forteaza mana turistilor sa mearga la Mamaia si unde mai au ei interes.
    Un nou mod de a elimina concurenta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.