trupa Coco

Dupa o perioada de 10 ani petrecuti la Formatia Compact, unde a avut un rol  important la renasterea formatiei, s-a hotarat sa paraseasca formatia din motive personale.
Adrian Coco Tinca s-a decis sa-si infiinteze la Brasov  formatia de muzica rock ,,Trupa Coco,, alaturi de Robert Risteiu-tobe, Gabriel Voicu- chitara solo si Monel Puia – keybord. ,,Trupa Coco,, lanseaza pe youtube in luna martie 2014 primul cantec care se numeste ,,Raspuns” -muzica si versuri Adrian Coco Tinca si spre surprinderea membrilor formatiei, in prima zi  de la postare aduna peste 5000 de vizualizari. Primul album muzical a aparut in octombrie 2014 si se numeste ,,Invingator,,. La finalul anului 2015 formatia a adunat peste 50 de concerte. Muzica trupei ,,Coco,, este difuzata pe radiourile nationale si internationale (comunitatiile romanesti). In topul celor mai bune cantece in anul 2015 la emisiunea ,,Psihologul Muzical,, cantecul ,,Mi-e dor de tine,, s-a clasat pe locul 6 din 100 de cantece. Anul 2016 incepe cu un Turneu National de promovare al discului ,,Invingator,, si a cantecelor noi : “Ploaia”, “Pentru Prieteni” si “O viata cu tine”.

Trupa COCO va concerta la Teatrul de Vara din Jupiter miercuri, 6 iulie 2016, incepand cu ora 21:00. Biletele pot fi achizitionate de la Casieria Teatrului de Vara Jupiter (program 16.00-22.00),  din recepțiile hotelurilor partenere Cohotels (Hotel Delta, Hotel California) sau online de pe www.evenimentelitoral.ro

 Pret bilet – 30 lei / pers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.