Tigari de contrabandă descoperite în P.T.F. Vama Veche

0
59

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în P.T.F. Vama Veche o persoană de sex feminin care intenţiona să introducă în ţară 420 de pachete cu ţigarete netimbrate fără documente justificative.

 În data de 08.07.2015, în P.T.F. Vama Veche s-a prezentat pentru controlul de frontieră cetăţeanul român M.C., în vârstă de 50 de ani, care călătorea cu un autocar care efectuează curse regulate între Turcia şi România.

În bagajele personale au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, 420 de pachete cu ţigarete netimbrate marca MM Slims.

Persoana în cauză, domiciliată în municipiul Constanţa, a declarat că a achiziţionat ţigaretele de pe teritoriul R. Bulgaria cu scopul de a le folosi în interes personal.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de ţigarete, în valoare de aproximativ 4.200 lei şi au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006 privind Codul Vamal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.