[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20121105cala.flv”]

Duminica,  4 noiembrie 2012, ora 12, la Hotel President in Mangalia, Asociatia Culturala Wild Art va initia episodul pilot al unui proiect de arta international care va rula in anul ce vine, proiect numit” The magic Dobrogea, Dobrogea Without Bourders”. Ideea de Dobrogea magica si fara frontiere este o idee mai veche dar putin exploatata a artistei plastice mangaliote Luiza Cala, artista Wild Art, care alaturi de fondatorii asociatiei Marian Cojoc, Dan Ferariu si Laura Stroe vor da o nota de inedit si interes culturii fara frontiere , prin acest proiect punand in valoare atat artistii autohtoni cat si artistii straini.
La Varna, o parte din artistii invitati deja au format traditie cu un festival cultural numit “Without Bourders” si sunt incantati ca pe viitor,  Mangalia va gazdui ” The magic Dobrogea, Dobrogea Without Bourders”, unde se vor reuni artisti plastici,fotografi, muzicieni, scriitori, etc de pretudindeni.
Duminica vor expune lucrari de pictura, grafica, sculptura si fotografie la galeria hotelului President zece artisti rusi si bulgari, Nikolay Lazarov ,  Maria Varieva Svetlan Stefanov, Ana Stefanova, Ventzi Markov, Christiana Ivanova, Nikolay Rusev, Marina V.- Ruseva,  Vasil Penchev,  Georgi Kamenarov, alaturi de care vor sustine recital de muzica String Quartett Mihai.
“The magic Dobrogea, Dobrogea Without Bourders” este un proiect organizat si promovat de Asociatia Culturala Wild Art si sustinut de Primaria Municipiului Mangalia care spera ca prin traditia acestui proiect va deschide calea si interesul publicului catre un nou concept de turism cultural.

2 COMENTARII

  1. Pana la urma si aceast proiect a fost politizat.. De fapt, de ce ne mai miram? D-NA cu ideea este o sustinatoare infocata a primarului si a gastii sale din Constanta…Pacat ca in acest oras oamenii de cultura si nu numai nu pot reusi decat daca fac compromisuri.Am intalnit insa si cativa oameni verticali, dar din pacate prea putini…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.