Ești în căutarea unui loc de muncă mai bine plătit, care să îți ofere stabilitate și siguranță? Vino la târgul de joburi organizat de DB WORK pe 4 și 5 Octombrie la Hotel Ibis Constanța!

Fie că vrei să muncești în România sau în străinătate, că ai studii de specialitate sau ești necalificat, la „Târgul de joburi DB WORK” îți vei găsi cu siguranță un loc de muncă care să ți se potrivească și care să te ajute să profesezi în domeniul dorit.

Vrei să pleci la muncă în străinătate? Avem peste 300 de joburi, în țări precum Olanda, Belgia și Germania, în diferite domenii: naval, industrial, construcții, horeca, logistic etc.. Plecarea la muncă este rapidă, recrutorii DB WORK oferindu-ți consiliere încă de la început și până după ce ai ajuns la muncă în străinătate. În plus, agenția DB WORK îți oferă suport și formare profesională continuă, ajutându-te inclusiv cu adaptarea la noua țară în care vei locui. Nu trebuie să îți faci griji referitor la cazare și transport deoarece acestea sunt suportate în totalitate de DB WORK, inclusiv transportul către țara de destinație și către locul de cazare. Toate acestea cu ZERO comisioane și cu un contract de muncă care respectă în totalitate legislația țării de destinație!

Vrei să lucrezi în România? La târgul de joburi DB WORK vei avea ocazia să aplici inclusiv pentru joburi din țara noastră. Astfel, dacă dorești un loc de muncă în România, cu condiții de muncă decente și cu posibilitatea unei cariere vino să discuți cu recrutorii DB WORK. Vei avea ocazia să profesezi în domeniul naval în poziții precum vopsitor, vopsitor sprayer, polizator, sablator, lăcătuș mecanic, electrician, chiar și ca necalificat.

Ce trebuie să faci? Completează formular de aici: http://bit.ly/VreauJOB și aplică fie pentru un loc de muncă în străinătate, fie pentru unul în România. După ce completezi formularul, vei fi contactat de către recrutorii DB WORK cu care vei susține un pre-interviu telefonic și vei face programarea pentru interviul din cadrul TĂRGULUI DE JOBURI din 4 și 5 Octombrie. La târg, în funcție de experiența profesională vei primi lista ofertelor de angajare potrivite pentru tine și vei fi informat despre cât de repede poți începe noul job în țară sau străinătate.

Ce ai de pierdut? Nimic. Îți oferim consultanță specializată și dedicată pentru a-ți maximiza șansele de angajare. Prin participarea la târg vei fi înscris în baza noastră de date și vei fi contactat pentru cele mai noi oferte, conform cerințelor tale. Îți vom fi un partener pe termen lung în drumul tău spre jobul mult dorit.

Care sunt beneficiile tale? Completarea formularului durează doar 1 minut și este primul pas către un job sigur și stabil, către o carieră într-un loc de muncă la care să te prezinți zilnic cu plăcere și de unde îți poți planifica liniștit viitorul.

Program și detalii TÂRG DE JOBURI DB WORK

Locația târgului de joburi DB WORK este Hotel Ibis Constanța, str. Mircea Cel Bătrân, nr. 39B-41, sala DECEBAL, 4 și 5 Octombrie, interval orar 15:00 – 20:00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.