stefan banicaComedia de succes “Desculţ în parc”, cu Ștefan Bănică în dublă ipostază de regizor și actor în rolul principal, se joacă pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, miercuri, 15 iunie, de la ora 19.30. Din distribuție fac parte: Ștefan Bănică, Diana Cavallioti, Răzvan Vasilescu, Ileana Cernat și Șerban Georgevici.
“Desculț în parc” este o comedie excepțională, scrisă în 1963 de renumitul dramaturg american Neil Simon. Piesa s-a jucat cu mare succes pe Broadway și apoi în întreaga lume. În 1967, comedia a fost ecranizată, avându-i pe Robert Redford și Jane Fonda în rolurile principale, scenariul filmului fiind scris chiar de autorul piesei. Pentru “Desculț în parc”, Neil Simon a fost nominalizat în 1968 la premiile Writer Guild of America pentru cel mai bun scriitor american de comedie. Comedia “Desculț în parc” în regia lui Ștefan Bănică, cu Ștefan Bănică în rolul principal, a avut premiera în 2009 și de atunci se joacă cu casa închisă în capitală și în principalele orașe din țară.
Neliniștile tinereții, lipsa de experiență într-un oraș mare, dar și exuberanța iubirii sunt câteva dintre problemele de viață pe care piesa le aduce în prim plan. Spontaneitatea și umorul savuros vor trezi în sufletele spectatorilor emoții mai vechi sau mai noi. “Desculț în parc” este ocazia perfectă să-ți amintești cât de fericit poți fi când iubești.
Vrei să petreci o seară frumoasă, presărată cu multe hohote de râs? Atunci vino cu cei dragi să vezi comedia “Desculț în parc” și n-o sa-ți pară rău! Miercuri, 15 iunie, ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța.
Biletele se găsesc la agenția de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor. În funcție de așezarea în sală, prețul unui bilet este de 60 sau 80 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.