Stand Up Comedy cu Maria Popovici, Mincu și Alexandru Banciu la Casa de Cultura Mangalia

0
142

TEATRALIS și Interact vă invită sambata, 16 decembrie, de la ora 20:00, la un show de Stand Up Comedy cu Maria Popovici, Mincu și Alexandru Banciu la Casa de Cultura Mangalia.

Maria Popovici și Alexandru Minculescu (Mincu) sunt doi actori tineri care urcă des pe scena comediei pentru spectacole de stand-up.
Maria a câștigat a doua ediție a concursului iUmor și a rămas în istorie drept femeia pe care a lăudat-o Cheloo. În compensare, Mincu a terminat ASE-ul.
La Club 99 au ajuns după ce Maria a câștigat prima ediție a concursului de open mic iar Mincu pe a doua.
Amândoi s-au remarcat și au terminat în primii 3 la ”STAND-UP Fest 2016”, cel mai bun festival de profil organizat în țară, locul unde multe tinere talente au avut ocazia să se remarce.
De atunci, cei doi apar în mod regulat în spectacolele de stand-up și improvizație din Club 99, clubul baieților Teo, Vio și Costel, pionieri ai acestui gen de divertisment.
Maria crede că: “Stand-up comedy-ul e o modalitate de exprimare artistică atât de liberă, de sinceră, care culmea, se naște din frustrări și supărări. Pentru artist e o terapie grozavă, să scoată în fața atâtor necunoscuți, cele mai mari frici și penibile întâmplări, iar rezultatul să fie o seară minunată și amuzantă pentru spectatori.

🎟️ Bilet: 35 lei | Rezervări la 0735.198.968
📌 CASA DE CULTURA MANGALIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.