S-a încheiat o Campanie de mare succes în rândul elevilor care timp de 3 zile și-au exprimat un mesaj pentru România prin intermediul unor idei originale și creative. Reușita Campaniei ”Mesajul meu pentru România” a fost dată de numărul extraordinar de mare de elevi participanți, care, în final, a ajuns la aproximativ 50 000. În cea de-a treia zi au participat peste 60 de școli din întreg județul Constanța. Cu siguranță sentimentul patriotic si mândria de a fi român ne-au cuprins pe fiecare dintre noi în această perioadă, văzând mobilizarea și bucuria copiilor care au dus mesajul lor mai departe în rândul comunității. Imnul țării și urarea de LA MULȚI ANI ROMÂNIA s-au auzit pretutindeni în județ, și acest lucru s-a datorat elevilor și cadrelor didactice implicate în această Campanie.
Sunt mândră și fericită că am inițiat, împreună cu profesorii de istorie, Campania ”Mesajul meu pentru România”, care face parte dintr-un amplu proiect ”100 de ani de spirit românesc”, ce va sărbători Centenarul Marii Uniri. Entuziasmul și bucuria zecilor de mii de copii care au strigat cât au putut de tare LA MULȚI ANI ROMÂNIA, ROMÂNIA TE IUBIM, ROMÂNIA ZÂMBEȘTE, ROMÂNIA SUNTEM NOI, ROMÂNIA E AICI, ne-au oferit o adevărată lecție de istorie, o lecție a unității, a bucuriei și a mândriei că suntem români. Acești elevi minunați au oferit acestei campanii un sentiment de nedescris. Am văzut copii fericiți și lacrimi de bucurie și emoție în ochii părinților.
A fost un muncă grea, dar frumoasă, alături de o echipă minunată, cea a profesorilor de istorie, în fața cărora mă înclin, le mulțumesc și îi felicit pentru dedicare și efort care a meritat să fie depus.
Felicit din tot sufletul pe toți cei care s-au implicat în organizarea acestor activități unice și de o amploare fără precedent: elevi, cadre didactice, directori, părinți, comunitatea locală. RESPECT ȘI MULȚUMIRE! LA MULȚI ANI ROMÂNIA!”, a transmis Paula Iordan, inspector școlar pentru istorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.